Followers

Thursday, 29 August 2013

Jangan kau ingat....

Aku tak faham tau kenapa segelintar orang umur dah 25 ke atas tapi kenapa still tak fikirkan kesan baik buruk setiap tindakan yang dilakukan? Betul la pepatah omputih ada mengatakan "You age doesn't reflect your mature attitude, but experience does" Tapi tak jugak kekadang, kalau banyak pengalaman tapi bodoh tak berfikir pun tak berguna. Nak kata aku lak bodoh tak fikir, eleh, aku akan gunakan alasan aku baru 20tahun. Ada kisah kau nak cakap bodoh? Cakap laaaa~ Tak pun senang je kalau nak puaskan hati manusia mcm kau nie, aah mmg aku bodoh. Nanti diam lah beliau. Tak diam jugak? Biarkan la beliau meroyan macam pmpuan hilang laki. Hakhak.

Jangan kau expect la, kalau kau dah berkahwin perangai kau berubah. Takde maknanya kalau dapat pulak laki jenis takut nak tegur bini. G mampus la mengkome oii. Orang yg jenis tak melawan kau baik depan baik belakang itu namanya dia dapat seorang laki yang amek tau pasal dia, gittew. Laki dia yg dengar luahan dia pato kalau spend time pulak perfect sekali, mmg terjamin la tingkah laku si isteri. Tak mcm jenis dapat laki yg tak bg feedback apa-apa. Sedar tak kau, laki kau pun malas layan kau?

Hahaha weh, aku gaya cakap macam dh kawen pulak. Bye.

No comments: