Followers

Friday, 3 February 2012

Dapat signature Fauziah Ashari !

First time beli barang secara online . Tak tahu pun macam mana . Tapi kawan-kawan ada yang ajar , aku buat sendiri . Haaaaaa , selama nie mana aku berani nak beli benda through online , takut kena tipuu . Tapi , bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Puas aku carik buku sambungan cerita Ombak Rindu bila aku dapat tahu ada sambungannya . Aku carik kat semua kedai buku ngak ada dong . Kalau tak Voucher buku yang aku dapat tu aku memang nak beli novel dia . Hihi . Then aku decide carik kat internet , carik kat Alaf21 tak adaaa . Aku tak tahu pulak dah tukar terbitan kannn . Lepas tuu carik punya carik , akhirnyaaaaaaaa . . . . . . . . . . nun dekat Johor sanaaa aku p order tauuuuuu :P

Aku buat pembayaran kelmarin and petang tadi aku dapat . Dalam masa tak sampai sehari jeeee . Tak sangka , dapat tanda tangan Fauziah Ashari sekali , waaaaaaaaaaaaaaaaaaa *jakun gila aku . Buku nie mak aku belanja beli . Mekasih :)

Intens@intensmedia.com . Aku rasa intens idea nie Fauziah Ashari punya lahhh ? Sebab semua karya dia semua terbitan nie :) Thankyouuu Intens Idea ! Hug kiss hug kiss .

6 comments:

azean said...

woi aku ada la buku sambungan ombak rindu tu yang kau beli aphal? len kali tanye la aku dolu..ahh nti kalau novel aku dah siap bukan setakat sign aku bagi aku bagi dgn gambar aku skali harharharharun...

man said...

best ke intipati ceritanya..

Si BuDaK KaChAk said...

beznye...taknak try bli jam casio??klu berminat siggah la blog sy...heheh

=)

wawa meiko said...

ALANG : ahhh kau bukan nak cakap dengan akuuu . .

MAN : Hmmm , kita baru nak baca :D

WuMing said...

WuMing tak pernah lagi beli barang melalui internet...

aty~ said...

heyy :) i baru follow blog kamu.
dapat link kat fb :P hehe tapee kann? ohh ye, cakap pasal novel, pena bace novel karya HLOVATE?