Followers

Friday, 6 January 2012

tetttt ~

Tak sangka , lepas je birthday aku bulan December tahun lepas , aku dah pun genap 18 tahun . whoa! dah remaja habis dah nie *kiranya . Boleh tengok cerita-cerita yang dahsyat tanpa perlu menunjukkan IC saya dah 18tahun ataupun saya dah 18tahun tapi belum genap lagi . Sorry awk tak boleh tengok cerita ganas macam nie . Damn youu! Maksud aku ganas cerita aksi , macam fast furious tuuuuuu :P Pernah weh , nak tengok fast furious 5 tu tak dapat sebab depa nak IC , aku nak je fired dia brade tuu .

And sekarang dah tahun 2012 , means that aku bukan lagi 18tahun tapi 19tahun ! Apa nie ? Aku baru je nak merasa umur 18tahun tapi terus merasa jadi 19tahun . Kenapa 19tahun ? :( grrr . lepas nie aku nak beranak bulan satu jeeeeeeeee . Tak payah susah-susahkan aku nanti nak bukak akaun bank anak kena genap 18tahun kalau tak kena photostat surat beranak and IC mak . Betol-betol menyusahkan! tak genap tapi tahun boleh jadi bukti pun masih tak boleh keeeee ? sengal sungguh .

Sudah lah stop merepek wawe! Sekarang aku dah jadi Mahasiswi lah konon , hidup mesti diteruskan . Mesti capai matlamat dengan betol-betol . Tembak target mesti kena terus . eh ? Yang penting NIAT serta KEIKHLASAN HATI menuntut ilmu ke jalan yang diredhaiNYA . Kita tak boleh hidup sorang-sorang sebab di dunia kita memerlukan petunjuk dan tak boleh capai apa-apa tanpa sokongan keluarga :)

DEKAN this year wawe . InsyaAllah . ngeh ngeh .

1 comment:

azean said...

tgk ank aku sume lahir bln 1 kan senang naseb bek aleesya x nk kuar time besday ko ari tuuu