Followers

Thursday, 22 September 2011

:)

Ntah kenapa aku online je mesti nak stalker orang , begitu jugak dengan perempuan itu . Tak sangka kan , dia bukak blog aku and then dok jaja kat status apa aku tulis . wah , banyak income money blog aku lah lepas nie . Yeyeh . Aku dengar dia buat polis report , siap print apa aku tulis segala . Tak apa , aku hadapi nya jua . Sebab , kes nie dia yang mulakan dulu , dok kutuk-kutuk aku and then memalukan aku tu tak apa pula ? Tak dak pun aku nak buat polis report segala . Hahahahahaha . Aku baca memang nak gelak sampai terkentut . okeh blah dulu geng .

2 comments:

awan biru said...

dia igt polis nak layan ke report dia stakat kes kecik mcm ni ?

wawa meiko said...

Ntah la , mungkin sbb dia fikir dia sangat bagus sampaikan dia rasa polis akan beri keutamaan terhadap dia kot :)