Followers

Saturday, 6 August 2011

Hari minggu .

Ape benda lah hari minggu pun masih duduk dalam asrama ? Tiada hiburan yang boleh dituju lagu lah dekat Ipoh nie . Nasib kau lah wawa dapat study dekat pinggir kota . Hakhak . Rileks eh orang Ipoh , sila terima kenyataan .

Hari nie hari sabtu , mana nak pergi nie ? Aku memang malas nak kuar tapi , takkan lah tak keluar langsung kan . Tambah lagi bulan ber-puasa , kang nak ter-bukak puasa pula dek letih dengan berjalan sana sinun . Dalam rumah tinggal aku , Hani and Faz . Rakan lelain semuaaaaa balik rumah memasing . Untung lah ken rumah dekat . Macam mana lah dorang boleh setuju nak continue study dekat collage yang berdekatan dengan rumah ? Mungkin dorang jenis anak manja yang disayangi ibu dan bapa kot , itu pasal kalau balik ianya tidak lah sia-sia . Kalau aku ? Idok ler teman nak rapat-rapat dengan rumah . KPTM Bangi ke UKM ke tidok ler teman mahu :D

Tak lain tak bukan memang melepak kat dalam rumah aje lah . Nanti berbuka puasa dekat Dataran Ipoh . Nyamnyam , sana makanan sedap wo . Lagi-lagi kalau brader yang masak , wallahhhh , kalah perempuan ! *statement berani mati :D

Kchow .

2 comments:

nub said...

nak beli makanan ka tukang pembuat makanan...


ngaku ja laa..harhar

wawa meiko said...

Tamau ngakuuuuuuuuuuuuu :P