Followers

Friday, 5 August 2011

Alhamdulillah .

Assalamualaikum .

Yeay ! Selesai sudah common test BEL petang tadi . waduh , kalau ikutkan hati tamau aku pergi kelas petang-petang . Yelah , dah petang kan , otak aku berat sangat dengan badan lemah nya . Tadi tertidur , nasib dah set alarm awal-awal . Pagi tadi selesai forum discussion BEL , and selesai qiuz math yang agak seronok nak jawab lah ken , harap-harap markah hebat lah dapat aku 40% . Hehe . Then isnin nie ade role play BEL plak , macam-macam lecturer aku buat untuk kitaorang score assesment 60% in hand . Thanks miss Vicky !

Direct minggu nie . lepas Miss Vicky membebel kat kitaorang , ditambah lagi dengan bebelan Madam Mai pulak iaitu lecturer math aku . Kenapa laaa setiap hari dalam minggu nie lecturer aku dua-dua tu kuat marah-marah ? Aku kadang-kadang kesal jugak kan , elok-elok mood pagi datang menerjah nak belajar , sekali kena bebel . Hmm , redha jela . Walaupun bukan aku yang dibebelnya , tapi tempiasnya mengena kek aku jugak . Haih , semoga membina lah "perlian" lecturer kitaorang .

Ahhhh , lega nya semua dah bereh sekarang masa untuk tumpu dengan assignment math ku sayang ! <3 Kbye .

2 comments:

nub said...

memang hang mangsa beletiaq.

haha

wawa meiko said...

Dak dak ! :D