Followers

Monday, 11 July 2011

Exam week .

Minggu nie minggu exam . Exam ke macam tak je sebab aku rasa aku ada dua paper , which is paper Math and BEL . Kalau dulu time sekolah dua minggu exam berturut-turut . Tapi bagi aku susah nak strugle sebab ada dua paper je ken ken , even assesment 60% boleh dapat dalam tangan tapi ada la cacat cela nya yang membuatkan assesment aku tak memuaskan . Aku harap aku dapat buat yang lebih memuaskan .

Minggu depan dah cuti sem ! First time balik naik bus nie . Yeyeh , boleh balik kajang basuh toto kesayangan kasi wangi :P agak-agak kalau aku minak kasut Nike yang dah lama aku ushar tuuu , mak aku nk belikan ke tak ek ? Aku lemas la pakai wedges pegy kelas , walaupun wedges tu tak tggi mana (poyo mcm tggi sngt) , aku engat nk simple je pakai jeans and kasut , weeee , kalau pakai baju kurung baru aku pakai wedges .

Okay la sebenarnya tak ada story menarik lagi , wish goodluck la untuk acting BEL aku esok :D

p/s ; dey alang , markah quiz math aku gempak laaaa . wahahahaaaa ~

2 comments:

azean said...

dey..ape ko ckp ni? assignment ke assesment?..ape kejadah tue?....

wawa meiko said...

assesment daaaaa . Aku pun tak tahu bagaimana mahu menerangkan nya .