Followers

Wednesday, 1 June 2011

Tamat .

Yeah, tamat sudah aku kerja dekat Pro-Zone Marketing kat Metro Plaza Kajang nun . Baru semalam tamat . Hmm , tak rasa pape ? Ade rase sedih sikit je . Tak dapat dah nak gila-gila kat sana lagi . Tak dapat nak buat racket lagi . Tak dapat nak panjat tangga tinggi lagi . Tak dapat nak print baju team soccer lagi . Tak dapat nak buat stok kasut sukan lagi . huwaaaa! seriusly aku suka kerja kedai sukan nie! Walaupun penat, biasa lah tu kerja apa yang tak penat . Tapi tulah, gaji sana tak masyuk macam gaji yang pakai punch card tulaaa . Kerja 12hours tapi tak kira OT . Letih r cmtu jang . Kurus aku kerja sana . Makan dah tentu 2kali sehari , bajet nk beli pulak paling koman sti rm5 punya . sebulan dah bape ? tu pasal la asyik kering je aku , gaji dgn simpanan tak mampu nk tanggung sampai akhir bulan . Haihhh .

Pengalam kerja nie memang best , dapat beberapa ilmu , dapat jumpa perangai manusia nie mcm mana , dan yang paling utama jumpa customer yang cerewat , betapa sakitnya hati . Yang paling hot, puas la kita dok layan dia try kasut tuu, try kasut ini , last2 tak beli , nak jua lah aku baling aje kasut tu kembali ke muka dia . So manusia semua , even korang ada duit or tak ada duit , kalau dah sampai try kasut tuu, try kasut ini, belinya tidak, baik kau tak payah try ehh ehh . Buat sakit jiwa staf aje .

Okay lepas nie nak tido :P

No comments: