Followers

Friday, 4 February 2011

Johor Bahru here i come :D

Okay , tadi Alang amek aku kat rumah Dud . Petang baru jemput , call punya lah pagi . Yoyo ooo jek . Sementara tunggu , layan Dvd "original" cter Ngangkung , haks , aku taleh tol Sam cakap Kelantan wei! HAHA . Perasan tak Sam ada ckit mcm Johnny Depp aku ?Tengok cter Pirates Of the Carribean kan ? Tatap r apa persamaan dorang . Misai , cara mulut and cara penafasan dia . Sendiri faham r cara penafasan tuu , aku pong tataw cane nak huraikan .

Dalam kul6 petang camtu kot Alang sampai Cheras , then gerak kul 6.45 pegy round-round KL , pegy Dataran , Sogo , and so on . Jenjalan cuci mata jek . Kedai pn banyak tutup . Tahun Baru Cina kan , biasa lahh .

Hari ahad naty kott , aku ikut Alang pergi Johor . Menetap di sana . Alang mintak tolong jagakan Alia , anak kesayangan dia yg satu-satunya tuu , naty Alang bg lah upah . wah! baik punyaaaa :) Tugas aku tolong hantar Alia pegy tadika dia and jemput Alia balik sekolah . Mesti comel en aku nan anak buah aku ( ehem , perasan sikit! ) . wallah, terasa mcm ada adik sendiri plak . Mlm td aku dh terbayang-bayang dh . Hihi :P Lepas tu Alang ada cadangkan aku kerja part time kat Metrojaya depan umah dia tu jeee , aku leh pegy keje nan Lin ( kwn di JB ) dapat laa aku duit poket sendiri kan , alhamdulillah la kalau ada part time di situ . Minyak rambut aku dh habis nie , aku nk beli , dh la mahal , terpaksa laa aku jimat bila pakai balance minyak rambut yang ada :( sedih kan ? Mak aku mmg tanak la dia belikan benda yg bukan-bukan , mmg dia bising la kan . Hihi . Yerlah makkkkk .

p/s ; td balik makan kari daging and sambal udang . perghhh! Mak aku masak mmg gn pingan-pingan aku makan! :D rinduuuuu nya rumah kajang :)

2 comments:

DuD said...

then..hows busines?

Kiwamiwa said...

Urus sendiri la , aku kasi order jek :P Hihi