Followers

Sunday, 30 January 2011

Oh! Gembiranya teman!

Hari nie hujan satu hari . Lebat bukan kemain lagi . Aku bangun pun , agak-agak bakal kena penengking dengan kakak aku kott kalau lebih had lagi . agaga . Start dari kul6.30 kott , hujan biasa jee , then aku banguk kul11.45 , baek punya bangun , hujan lebat . Patut la aku tak sedar . Suara Damia pun aku tak dengar . Bestnya tidur dalam keadaan yg nyaman . Hak3 . Actully , kul 11.45 tuu aku terjaga sebab dapat call! wewit! Ya Allah , gembiranya hatiku . Penantian selama seminggu terjawab weh! Tengok dia yg call dgn tak mandi and suara tak sedap , cepat2 aku control . ehem ehem . Tahu plak dia naty aku baru bangun . Malu lah .

Okay , dia masuk wad . Kena tahan selama seminggu . Deman denggi . Sendi sume sengal-sengal . Betol ke nie ? Tak tipu ? Aku nak marah sebenarnya tapi , rileks duluu . Org baru kuar hospital tu . Tade sape pun bagitahu aku , aku jadi tak keruan laa . Tahu-tahu je dia masuk hospital , tak ke boleh buat seseorang tuu gila ?
24 Januari deman , and masuk hospital then kena tahan . Sebelum tu ,
23 Januari , aku mimpi benda yang buruk-buruk jee . Esknya aku nak berkongsi la dengan dia apa yang aku mimpikan tu , boleh pulak dia tak reply msg and jawab call aku en , menyirap betol la . Lepas tu semalam mimpi lagi aku g hospital tapi tak tahu melawat sapa , tapi aku menangis bukan kemain lagi . Mcm org mati laki pun ada . Dahsyat tol wawa dalam mimpi yeik . Haha . Tak sangka aku mimpi aku memberikan tanda-tanda . agaga :P
Sesungguhnya itu semua adalah kuasa Allah s.w.t :)

Dan sekarang , alhamdulillah dia dah explain semua sampai habis kredit . ngeee~ sukanya saya !

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

Siapapun dia pada kamu,semoga dia cepat sembuh and kamu bahagia tanpa perasaan tak sedap hati. :)))

wawaZIBANG said...

InsyaAllah kalau tiada masalah . Tp dugaan itu pasti mendatang bagi menguji kita kan ? amin :)