Followers

Friday, 28 January 2011

FB ditutup di Malaysia sahaja ?


Aku dengar desas desus , khabar angin , angin sempoi sempoi bahasa bagitahu yang , Facebook masih ada cuma di Malaysia sahaja ianya tidak diwujudkan . Yeke ? Bila aku ckp kat kakak aku ianya ura-ura . Ntah la , lantak p lah . Hekhek , aku cakap kat kwn aku "ada bagus jugak FB ditutup" And dia menjawab "dengan adanya menda tulah aku kenal kau wey!" Hihi . Malu lah! agaga :P

Okay , semalam aku on fb , ada sorang budak nie , aku kenal laa , aku rasa dia bukan kwn aku kott . Hee . aku tgk updates dia , ada gambar baru . Well then aku bukak laa , aku tgk aku , err , speechless . Dia dengan Boyfie dia . Aku malas la nak komen apa pun kan , sepatutnya dia sedar r apa dia buat , upload gmbar dkt fb , semua orang boleh tengok , nak nak pulak Israel empunya fb tu and aku dengar pn dorg nk scan gambar muslimah nak ditelanjangkan . Aduhai , mintak simpang laa kalau benda-benda itu benar belaka . Aku tahu dia cuba nak merasa itu ini , aku tahu dia upload gambar mcm tu nak tunjukkan dia pn ada boyfie and bila org tgk gmbar mcm tu "wahh, cool lah lu!" err , tu belum tengok lagi pakaian dia yang berani mati , kalau dalam gambar dah mcm tu , agaknya dah macam-macam lah ek dia buat dengan errr . Har Har Hau! dem youu girl! Maluuu den ==" No wonder r Facebook bakal ditutup di MALAYSIA sahaja , tengok lah orang Melayu Islam . Hari tu tengok satu blog nie lagi dahsyat! Budak Melayu berpakaian sekolah tangkap gambar tepi tasik menyelak habis kain sampai ke betis ==" kalau kaki putih dan tiada bulu roma aku nk tgk jgk la . Tp sebenarnya aku tak nampak pn kaki dia . Hihi . Org tu sensored kan . Bercemolot dgn laki and laki tu kan kan , ahhh , tanak cakap!

Sekian , astagfirullah al-azim

2 comments:

puterinuraqiliah said...

time is doing his job. just wait n see

wawaZIBANG said...

cant wait >.<