Followers

Thursday, 27 January 2011

Excuse me!

Err , yeah , excuse me dem gal !

Lol , aku engat aku tak kan berjumpa dengan manusia backstabbers nie bila dah tak sekolah . Tak sangka pula aku jumpa lagi . Dunia dunia , nie baru aku jumpa time duduk rumah and just online jer , tah mcm mana lah kalau dunia luar ek . Tp aku rasa dunia luar aku dapat tempis kot , dengar je kau talk bad dengan pantas aku carik kau and malukan kau , tak pun aku sound kau . Tp aku rasa masa tu aku dah matang kot , tak maen r gaduh gaduh , jd mungkin aku sound kau . Biar kau rasa . Skg nie boleh la kau talk bad dgn aku dgn kias kias bahasa kau tu , walaupun kau tak mention nama aku , apa engat aku nie muka tembok ke tak tahu yang kau sedang bercakap psl aku ? Jangan r belagak kau kerek , habis aku tak kerek ke ? Kau dgn kwn kau yg add aku tuu same jehh kerek macam sial tahuu . aku malas gaduh aku buat tak tahu aje lah . Engatkan dah masuk Universiti , pemikiran kau hebat la sikit kan , nie tak . Lagi sekali aku tahu r , kau jgn benci aku pulak lepas tu taw , jgn fikir aku belagak bagus , sebab kau yg memaksa aku buat kau meluat dgn aku . Uhhhh ,fak!

6 comments:

Daniela said...

saya pun sama...g mana2 mesti lah jumpe...adoiai...

wawaZIBANG said...

:)
Tu boleh buat kamu jadi matang dalam berbaik dengan orang . Ngeh3

puterinuraqiliah said...

manusia kin-___-"

wawaZIBANG said...

Kini kah ? :)

Syafiq Rosli said...

sabar ye..bila kita dah peringkat lebih tggi..cabaran yg kita hadapi semakin tggi

wawaZIBANG said...

Tak sangka pulak kita memerlukan kesabaran yang tinggi . aduhai .