Followers

Saturday, 29 January 2011

:)

Err , sebenarnya aku pun tade anggap kau kawan aku and aku tahuu kau pun begitu . Aku cuma anggap kau org yg aku kenal jee tp mungkin tak mengaku aku kenal kau , cumanya aku nak cakap bukan goyang , aku seorang yang peka kalau orang yang bercakap pasal aku . Pasal kita bukan kawan lah mengapa kau cakap pasal aku ? Biar aku tanya , macam mana kau tahuu aku terasa ? Memang betol lah kauu tulis sebab menujukannya kat aku ? Come on , soalan senang aku bagi . Mcm kau cakap , we're human being , kau tak sempurna , aku pun , jadi tak payah lah nak bajet bajet sebab kalau tanak , kau jgn tulis apa-apa yang membolehkan orang "amek ayat" kau . Macam laaa terkenal sebagai pencipta ayat . alahai .

No comments: