Followers

Friday, 10 December 2010

Tension (!)

Hari nie aku bengang bengang dan bengang .
Penat kepala hotak aku nie aku tak tahu pasai hape . Aku rasa nk maki orang pun ade .
Penat penat penatttttt ! Kepala hotak dah penat ! :(
Tak sanggup nak tunggu 10 hari lagi :(
Haiyak , kalau tahu jadual exam Ekonomi last, aku drop Ekonomi . HAHA .
( Tapi tak kan munya , Ekonomi favourite subject babe ! ) ngehngeh .

2 comments:

asfira aminuddin said...

haha. gile lama kena tunggu lagi 10 hari. takpe rilek2 je dulu. lagi 2 hari nak exam, baru study. haha. ;)

wawaZIBANG said...

HAHA . yer betol sangat lah tu . HAHA .