Followers

Friday, 3 December 2010

Happy Birthday (!)

Okay , hari nie birthday Puan Paridah , iaitu Mak aku . Well dia dapat Maxis free calls and Celcom free calls selama seminggu (!) Aku nk pinjam Maxis pun dia tak bagi . HampaGAS sungguh kamu Mother -.- Ntah sape-sape laa yang dia nak gayutkan tu ? Alang dah bagi number line celcom free pun . Masih heran free calls ke ? Tapaya la pakai celcom tu , bg je ah kat Najwa . Nati dah tamat tempoh seminggu bagi balik r . Nati birthday Najwa , Mak nk pinjam call orang siap ! Haha . Balas Dendam disitu . agaga . Ops , maaf ler Mak , anak mu nie tak bekerja lagi . Duit pun mintak kat Mak . Tak dapat ah nk beli kek Secret Recipe yg sedap tu . Mak beli aje ah kek kat kedai Meor sebelah kedai kita tu :D Haks .

Happy Birthday to Pijie also ^^

5 comments:

asfira aminuddin said...

haha! babe! u tak sabar nak tunggu turn u ke yang? hihi. nanti u dapat call free, gayut dgn i jommmm. (muka tak malu).

wawaZIBANG said...

HAHA . Mahu ka ?
Bak numb tipang you eh !
HAHA :D

Mohd Kazz said...

amik je sesenyap . . :p

wawaZIBANG said...

Amek ape sesenyap ?

wawaZIBANG said...

Ohh ohh , saya tahu . Haha . Reply msg tanpa focus . :D