Followers

Tuesday, 14 December 2010

Errr . Haiya .

Haiya , budak-budak SPM yang lain rasanya dah bergoyang gerudi dah merdeka awal . Sesapa yang amek elektif Ekonomi memang melarat ah duduk rumah study lagi lagi dan lagi . Ish . Kenapa lah buat lambat-lambat ? Ini bkn nya elektif teknik , kot yer sekolah teknik boleh r buat lambat-lambat , dah sah sah dorg duduk asrama then tgk buku . Yg budak sekolah biasa dah bercampur dgn keseronokkan cuti sementara , lepas tu nk jwb exam balik , mmg liat ah nk bukak buku lagi . Mintak simpang lah wei , mintak-mintak aku masih rajin baca buku .
( rajin sambil online yer wawa ? ) Haks :D

Isnin nie mmg bebetol last paper ah . Mmg cirit nak tunggu . haieee !

Jangan study mcm nie ek ? Mampus nanti esk exam ape pun tak keluar dari kepala hotak . Sikit sikit study sebelum isnin . Amin ~

No comments: