Followers

Wednesday, 15 December 2010

ehem ehem .

Hari nie aku nak post pasal lelaki . Maksud aku perangai lelaki yg aku kenal . Err , im talking about friends here bukan Boyfriend ! Saya masih single , so anyone ? Hihi :P
Lelaki skg ade macam-macam , ade yang best , ade yg jiwang , ade yg poyos , ade yg belagak , ade yg mengelabah , yg paling aku tak suka , lelaki yg tak reti nk cipta satu perbualan menjadi perbualan yg menarik . Bosan kan kalau lelaki yg tak reti nk mulakan perbualan . Lepas tu kita pula jd badut buat dorg ketawa trkentut-kentut =="

Okay kita baru kwn and then cter psl gf dia kat aku semata-mata mintak pendapat , okay fine , boleh aje . Tp aku mesti akan kutuk dia sbb terlalu jiwang . Ala , cool and rileks aje lah layan gf kau , ape masalah nya . Dia dah couple dgn kau kan , jd agak-agak r . Kalau dh dia tak nak lyn sngt jiwang karat kau , kau terima aje lah janji dia kau yg punya . Tak gitu ? :P Tengah lepak-lepak , tak pyh ah mintak nasihat , balik2 gf , balik2 gf , tahu lah aku takde bf :D Siak betol . Ade time boleh story , ade time kena cover , time tga lepak kau bukak cter psl perasaan sndiri , tak rasa ke maruah jatuh ? ish !

Okay pada boys yg belagak pula , yg nie aku nyampah tahap benci .
Dgn aku tak pyh ah tunjuk kau hebat . Boleh drift keta lah kunun . Amek lesen driving sndiri . Tp dkt litar trtutup and time nk bwk keta kau kata mcm nk drift lipat , tak payah la . Tahu la aku minat keta tp cara kau tu biar aku sndiri yg nampak tak pyh nk menunjuk . haiyaa ~ Kau nk pakai blackberry ke , blueberry ke , black and white ke , ade aku kesah ? Sbb aku tahu sngt mesti duit mak kau kan ? kan ? adudu ==" Selagi kau masih menuntut di Universiti or kolej dan belum bekerja , aku tamau tabik dkt kau . [tp kalau aku tabik pn aku tak kan tunjuk la :P]

Boys yg nak number tipang ? Boleh boleh .
Dia ; salam , hye wawa .
Aku ; Sapa kau ?
Dia ; alaaa , manusia la . Sapa lg .
Aku ; Yer aku tahu manusia , takan BINATANG boleh type msg . Aku tnye , jwb la . Bodo betol .
Dia ; Kau nie garang la . Yela , aku td yg mintak number tu . ish dia nie tak sporting betol !

Dah kena maki baru nak ngaku . alahai . Naseb kau best , terus aku layan je msg gila kau tu . Aku nk msg mmg pilih kroni ckit . Msg pnjng-pnjng baru lha syiok nk lyn .

Dia ; Hye .
Aku ; Hye weh , lama tak contact kau sehat ?
Dia ; Sehat .
Aku ; Kau buat apa skg ?
Dia ; Tak buat pape .

ehh hello , kau engt kedit aku byk nk msg pendek-pendek mcm nie ? Lepas tu mmg tak lyn dh la kan . And lagi satu , kau paham tak maksud "kau buat apa skg?" Mksud nya , aku tnye kau tga keje ke , dh bekerja ke , masih study ke , dh hbs study ke . Susah kalau kawan dgn org yg tak dpt nk pick-up apa maksud kita sebenarnya . Letih ohh!

Last sekali , aku tak suka lelaki yg cter nk letup .
Fuh , cter pena gaduh sana , gaduh cnie , "aku tnye je dah gentar dh mamat tu" pangggg sana , panggggg sini , alaahhhh ! Kau engt aku hadap ke story hebat tu ? Bak kata abg aku , "Budak baru nk up mcm tu lah" ish ish =="

Aku nie cepat je panas dgn laki-laki sedemikian . Mengertilah zaman dah maju , maju lah diri untuk diri-sendiri . Haha . Dan jangan menyusahkan perempuan-perempuan yg sempoi mcm aku :D

12 comments:

KIDD FALLEN said...

erkk, i dlm category mana weh? wink XP

wawaZIBANG said...

Haha . Belagak ? Hihi . Takde lahh :D

KIDD FALLEN said...

wahaha baru nak memakihamun ckp i berlagak.
mmg my entry kat blog pasni pasal u la kalo i tercalon dlm kategori2 atas tuh, bhaha XP

wawaZIBANG said...

Haha . Balas dendam nampak ?
tetttttt ~
Jangan terasa haaa . I TAK CAKAP u :P

KIDD FALLEN said...

haha tak terasa la, tapi mana tahu u think im on those category gak an, thats y im asking, wink XP

wawaZIBANG said...

Haha . Takde la . You fun dher :P

KIDD FALLEN said...

wahh tu puji ke perli?
whatever it is, saya terharu :')
HAHA! XP

wawaZIBANG said...

HAHA . Itu sindir :P
Takde la , u okay . Tak boring . Bagus lha kan . Kahkah .

DuD said...

hahahahahaaa.....

azean said...

ko tgh watpe skang?...x wat pape...muahaaahahaa...spesis jenis ape ko kwn nieh?..hhijihi...lawak tul aku bc story ko nieh....nk cr bf tapis2 sket ye...menyenangkn bukan menyusahkan....kahkahkah....

DuD said...

aku rasa inilah entry ko yg paling bernas...hahahaa...berusahalah lagi

wawaZIBANG said...

Har Har Har , wehh dud selama nie post aku best okay .
Kau aje hati keras tanak mengaku :P