Followers

Sunday, 28 November 2010

Menangis ~

Sapa tak pernah menangis ? Semua orang pernah menangis kan ? Tak kira ape jua masalah , sebab dan punca , kalau seseorang itu nak menangis , dia akan menitiskan air mata jua . Kata orang perempuan ego nie , susah sangat nak mengalirkan air mata ? Iyer ke ? Jawapan nya ada pada si perempuan ego . HAHA :D

Actually , tak da makna nya perempuan ego tak akan menangis , dia tetap akan menangis okay . Bukti nya , aku menangis ! HAHA . The question is aku ego ke ? Hee . Di sini aku ingin ceritakan pasal menangis , perlu ke menangis tu ? Bagi aku ianya perlu . Sebab itu cara aku melepaskan marah , bengang dan sakit hati . Serius lega okay bila dah menangis :) Kalau dulu tabiat aku asyik nak baling-baling barang bila marah , and tak akan menangis lah konon nya . Tapi kali nie aku kalah . Kalah dengan perasaan sendiri dan aku menangis dan terus menangis . Ianya menenangkan jiwa aku . Aku dapat luahkan segala-galanya melalui tangisan . *Wallahhh ! wawa nie makin jiwang sekarang . Yer aku sebenarnya seorang yang dalam kategori ego lah jugak . Tapi seEGO-ego aku , aku ade jugak perasaan keperempuanan . Hihi . Baru aku tahu yang menangis tu , best sangat ! Try ah ! HAHA . Tangisan memang peneman kita :)

Jadi , selagi kita tak ada masalah , janganlah cuba-cuba nak carik masalah . Kerana masalah memang menyiksakan . Selagi boleh elak . Kita elakkan :)

xoxo.wawa ;)

4 comments:

asfira aminuddin said...

babe, u nangis kenapa ni? alah, i selalu nangis jugak. then baru legaaa! btol tak btol tal? hihi. :) abes spm bile?

wawa said...

I menangis , ehem ehem :D

Hahax :P
Memang LEGAAAA habis , suma perasaan dapat dilepaskan .

Habis 20dec -.- Lama kan ?

DuD said...

selalunya org ego ni mmg xkan mengaku salah@kalah@pape ajelah yg akan buatkan org pndg down pd dia@under estimate die..eermm....

wawa said...

errr , makan dalam lah kata kata kau . grrrr .