Followers

Tuesday, 30 November 2010

Three more paper left . hehew~

Whoaa ! Aku memang tak sabar gila nieh , nak habis sekolah nie . grrrr !
Sungguh tak aku sangka , next year tiada lagi baju putih, kain biru , kasut sekolah , stokin , beg sekolah , buku buku , pensel case , pembalut buku , and , apa lagi ? Hahax . Yeah , takan beli lagi dah benda-benda tuuu , masa untuk mendermakan kepada yang memerlukan :D

Masih tinggal tiga lagi paper , iaitu Perdagangan , Akaun and Ekonomi Asas . grrrr . Aku dah tak nak tengok buku sangat . Walaupun aku tahu lepas nie aku akan tengok buku jugak . Tapi takpe la asalkan BUKAN BUKU SEKOLAH :D

Lepas habis je Sijil Pelajaran Malaysia , aku jalan-jalan carik keje , penat berjalan aku merangkak , tak dapat jugak keje aku ngengsot terus . Confirm dapat :D Ape ape pun , aku nak buat lesen moto ! Disebabkan birthday lambat so buat lesen moto aje lah , boleh merempit , selok-selok , cilok , mencelak dan sewaktu dengan nya . Mak , nak moto ego boleh ? Alang cakap, dapat je lesen p mintak moto kat dia . Alang , kau engat yer janji masin mu :D Dah dapat motor aku bayar lah . Takan mak pulak :P Dah buat lesen , baru lega nak pergi vacation mana-mana . Cehhh , wawa , Along kau bagi ke ? NO NO NO , along kena bagi kebenaran jugak :(

What a release :)

2 comments:

naz said...

wawa kasi gegar sikit haha 3 lagi 3 lagi jeee

wawaZIBANG said...

:D SABAR , SABAR :D