Followers

Friday, 26 November 2010

SPM :)

First day arytu started with Bahasa Malaya . Haha . Bahasa Melayu . Paper 1 , kuar , hmm , errr , ape eh ? Kekal kan hidup sihat ? Lebih kurang mcm tu la , kat bahan rangsangan . Then Bahagian B , pilih antara lima and aku pilih yang palinggg senang ah ! "Tanggungjawab anak-anak terhadap ibubapa" . Arytuu , belambak-lambak tgk cerekarama and drama kat tb mengisahkan anak-anak yg tak bertamadun . Haha . Ku selit kan aje ape yg anak-anak tu terlepas pandang kat mak beliau :)

Then second day , paper Bahasa Inggeris . Section A started with , informal letter for cousin to advice he/she go to the National Programme :) Setakat nasihat2 nie mmg teror la aku . Mmg teror nasihat org , sume nya amek contoh dpd kata-kata Along , Alang && si Dude tuuu , translate kan aje nasihat psl pelajaran tu kepada join the club :P Hahax . Section B pula , antara lima-lima soalan pilihan , aku amek yg palingggggg senang jugax iaitu "Internet is good thing?" Give your reason . Nehh , kau org rasa susah ke senang psl tenet nie ? Punya belambak-lambak contoh yg boleh dilihat . Amek aje contoh aku . Yg jahat ditranslate kan kepada kebaikan :D Hahahaha .

Third day , Sejarah . NO KOMEN ! -.-
Well ape yang bole jwb bahagian esei is riwayat hidup Nabi Muhammad and kemajuan Negara Eropah . Tak ke bole di tembak aje psl eropah tu ? Negara dorg maju sbb ape ? Hihi .

Next on Monday , MATH ! whoaaaa ;)

2 comments:

asfira aminuddin said...

babe, sejarah mmg susah okey. haha.i ingat lagi. aalah m3 kacang je. goreng secukup rasa okey. haha. :)

wawa said...

HAHA .
aiseyy , goreng dia -.-
seram~ Haha