Followers

Sunday, 11 April 2010

Aww !

Hari nie, 11 april, dapat gaji bebeh ! waa, HAHA. bestt bestt. hee. Along datang td kt kedai then bagi duit sbb gaji aku masuk dalam account Along, almaklum lahh, aku tade Buku Account lagii. Dapat gaji ajak g Tesco mahu beli barang2 aku yang sudah hampirr habiss =.=" Apa lagi suma rambang lah di mata ku kan. HAHA. Yang penting syampuu rambutt tuhh, tuu pentingg tuu, then sabun basuh baju :D Dynamo gaji mak ;p Semalam aku tak pegi keje, and abg henseemmm datang kedai. Aisehh, ketinggalan nk tgk muka dia pulak :D abg hensemm tuu owner kedai yg aku keje tuu ler. HEE. Mak aku pulak ckp 'kak, rugi kak kau tak datang kedai td, abg Hezir kau dtg' aww, HAHA. suhh dia dtg esok mak ! hennn, mak aku wat muka. Kuikui.
Gaji kali nie aku bayar duit Broadband yg aku pinjam dpd Kak Ina bejumlah RM1**.00. And tade ape yg aku nk beli sngt sbb gaji bulan lepass da belambak yg aku beli, suma barang yg diidamkan akhirnya menjadi miliku ! WAHAHA xD *derr, seramm gilaa gelak mcm nie. Mungkin bulan depan baru aku start menabung :) HEE. Lagi senang nk guna kalo duit dah ada, kan? kan? AHA. Mak pong leh tumpang sekaki.

2 comments:

lysa's lyfe :) said...

ok lah kalo cmtuh
sy order big apple dan starbuck yeee
terima kasih:PPPP
HAHAHAH
mesty smpi kuantan by next day:P

wawa meiko :) said...

aisehh, nak yang mahal jee. tampaq kang.
dey lysaa, mana links u ehh? tekan tak menjumpai. apeedaa