Followers

Friday, 20 February 2009

Sekolah Rendah, Sekolah Menengah. hahaha..

aku nk mengarut ckit ah pasal diri aku time skola rendah. haha. bila teringat balik. ta sangka aku najwa yg dulunya, yg rupa tak mcm org. haha. da jd cmni sekarang. hihi :D

Sekolah Rendah.
time skola rndah dlu, aku bertukar2 skola. ntah aku pn xtaw. dlu time dajah 1 same skola gan abg aku yg num 5 tu, dia skola kt highshcool, aku skola sebelah tu jer. time tu dia form5. jauh gila en beza umo? dajah 1, aku cm bodo bangang jer. org buli pn aku biarkan. haha. yela. bdk2 kan. cuak la ape la. tp tade la yg berani buli sngt, aku kan ade abg. haha. abg aku tu tak sekolah sngt dulu. keja dok memonteng jer. naseb aku bdk tak kenal ape2. kalo tak, tepengaruh abg :D
then aku dajah 2 and 3 skola kt jasmin. waktu dajah 3, aku math, bodo benar ! :D siap pena kena tmpar gan cekgu ag. jaat en cekgu tu? smpai skrang aku engt ag muke org tua tu. gila kuase betol cekgu amalina tuu *nama sebenar tiba la satu saat ade sorang cekgu nie, garang tp baek hati. dpd aku tak pena dpt hafal sifir, terus teror ! haha. engt ag, kena hafal sifir 8, aku tergagap2 kt dpn. haha. last2, asek gagap jer tp jwpn betol, aku pn disuro duduk. fuhh, waktu tu rase, lega betol. haha.
masuk dajah 4, 5, 6 aku skola kt Banda Teknologi. skola tu baru lagi, aku lah penuntut utama gitu. haha. dulu aku pakai baju gaun, tak pakai baju kurung de :D aktif juge la sukan dulu, wakil skola and daerah tok Bola jaring :D wakil skola pegi Bukit Jalil juge. masuk sume katogari. haha. pegi skola nek basikal ! berlumba lumba sape cepat smpai. haha :D

Sekolah Menegah.
form1, sekolah kt Jasmin. UPSR dpt 1a. haha. bodo betol :D start skola menengah, aku da taw langit tu tinggi rendah. g skola nek bas mini :D mak aku busy keja, penat sume, abg aku lagi r, kakak2 aku masih kat U lagi. aku aje la hidup berdikari, baruu fm1 da berdikari. huhu. aku dpt rase kan, "masyaAllah, dosa aku byk kan?" :( huhu. mmg ta ley nk describe lah. jato bas perkara biase :D haha. tudung aku, labuh gilaaa xD pertengahan taon, kwn aku sorang nie, bg aku tudung saiz M :D kt situ aku blaja care nk jg pernampilan diri gitu. haha. tp aku bkn Budak Banjir ehh. harap maklum :)
Form 2, aku da taw la sume. care nk jg diri, penampilan diri, sume lah. bulan 2 aku couple. hihi :D aku bergado juge. selalu jgk la masuk bilik En.aziz tu :D ponteng kelas, pnteng skola pn pena :D tp dlu aku agak terhad jgk la, sbb ade bf kan. haha. bf aku dlu jg aku gila baek :D aku takot gan dia. bahaha. mane aku pegi mesti dia taw, kwn2 dia ramai kt Jasmin tu. paling ta tahan bila kena soal jawab dgn dia.
Form 3, aku asyik maen jer, same kelas gan elyna ank chia uh, mmg tak belajar la. pertengahan tahun, kenal dgn epie syg :) ohh she's different and same with me :) start situ aku betol2 taw diri aku. aku nmpk diri aku melalui pantulan kt diri dia. dia ajar aku cmne nk lwn, cmne nk tabah. sume nya. smpai la satu hari, bergado gan bdk form 4, gado pasal aku ade skandal gan balak org. tgk la pmpuan skrang, gado pasal jantan. tak pasal2 femes. bahaha xDD da la gado, patu clash plak tu. mmg tungang langang la PMR aku.
Form4. aku suda dewase ! :D haha. aku single selame 4bulan. skandal tapaya ckp la, da lepas 4bulan baru ade skandal :D haha. terpakse tanggung, epie pinda Johor :( aku da tak bercampur gan org da. da tobat :D smpai sekarang~ hee

9 comments:

~cik manis~ said...

keke
form 4 tu stil kecik lg la syg
;)
byk bnde lg kene kjar ye sis
:D

Atendaae' said...
This comment has been removed by the author.
Atendaae' said...

weh blah wei nk msk kan hal aku plak.ggit ka kang yg sudah 2 sudeh ler:)
weh tdung pendek x semestinye banjir doh.hehe

wawa said...

cik manis ; baek :)
aten ; lek lek. hee. mafkan daku. pemikiran kita jer tudung pndek tak semesti bnjir. tu org kt luar tu kan dol. bahaha :)

Charymien said...

haha klakar kn ble teringat blk time kecik dlu..
but cam memalukan pun ade gak.. haha

wawa said...

haha
betoi betoi betoi :D

picah;) said...

suke doe!!;)
klaka time kecik2 uhh

wawa said...

haha. jgn kutuk :D

syed said...

wah..sejarah idop ke ni?..huhu..
so ur 1st love masa u fm2?..knape cpt sngt putus mse fm3 tu dik oii..u curang ea?..hehe..;p