Followers

Monday, 23 February 2009

let bygone be bygone :)

Tiga hari lepas. aku bad mood. huUh, xtaw nape. adoii, byk gler ah prob aku time tu ! gado gan mama aku la perkara betol2 buat hidup aku mcm aku nk mati esk. aku xtaw la ape aku buat, perkara remeh mak aku nk besar besarkan. kecoh betol la =.=" Tiga hari tak bertegur sape, tiga hari aku tak dipedulikan oleh beliau, tiga hari aku mkn kt luar, bengang gan mak aku punya pasal. ank derhaka betol :( aku tak pndai nk mintak maf la. adoii, dlm family aku, walaupown aku buat sala, kakak aku soh mintak maf, smpai mampus aku takan mintak maf. tp kalo abg aku along tuu, aku xpena buat sala kt dia so ta pena mintak maf. hihi :D gan mak aku pown, nta la, aku rase meminta maf satu bnda yg susa lah aku nk ucapkan. aku ngadu kt epie, cter kt dia, thank God selepas dia buat aku snyum time tu jgk aku gan mak aku bebaek :) nta tetibe mak aku tegur pasal daging yg dia beli. haha. aku ohh yer? haha. naseb :D bahaha. thanks epie, lega hati aku selepas luahkan kt kau masalah aku. walaupun kita ta slalu cntact tp kau tetap ade kalo aku ade prob. *ape ilmu kau pakai? mesti taw aku in trouble xD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oke td petang pegi Bola Tampar. ex aku baru balik cuti semester kott. degup jntung aku tgk dia ade kt skola ptng td. *pehal la mamat nie buat kt skola. da ta skola tu bla jela. patu asek usha aku, nk men bola tmpar pown tak senang, nk jer aku jadikan muka dia sebagai bola. haihhh, patu dia ckp kt adik dia, "kim salam kt wawa, mesti wawa da bnci gler kt aku" haha. aku tak bnci kau. aku cume tak suke kau. nyampah gler tgk muke dia yg bela rmbut ekor tu, bajet hensem. bahaha. *ape la aku. dlu cple laen cter. smpai sekarang, aku malas kott nk cple. cewahh ! haha. kimi tu ape plak? tade tu abaikan, da lepas xD

8 comments:

Ejump said...

hurmm..bengan ngan mak makan kat luar?...
ala cik wawa..
klu susah sgt cube gune sms...erkk~~
anta msg minta maaf.."i'm sory".. hurmm...ehehhe..

bout ur ex tu...err...
die rindu kat cik wawa kowt..lolz..
posible jgk..hurmmm...ehehe...

wawa said...

hahaha
kdt tade :D

anddd, merepek =.="
haha

Ejump said...

cett...
kedit tuk jejaka2...member ade je..
tpi tuk mak xde..
ehehe...
sry dear just wanna chill out with u..

bkn merepek tpi..
kemungkinan...
x gitu?..
err...no komen..lalala...ehehe..

wawa said...

haha
kalo da tade kdt, mkna nya tk bermsg gan kwn la. ape daa. haha

idup saia lah ngeng! said...

hey u . :) u kena tag gn i . so view my blog yaa . tengs . :D

Ali Munandar said...

salam kenal yak ...

wawa said...

ali munanda ; yo yo xD

syed said...

adik manis...minx maf dng mak pon susah?..hm...minx maf slagi ada pluang dik..:)

yelah, ur ex rindu kt u kot...siap usha2, kim slm ag 2..nak minx kapel gn u smule?..haha..:D