Followers

Monday, 2 March 2009

stupid feel !

aku tak taw ar nape gan aku en. aduhh, memalukan ohh :(
syok sendiri ka? haha. aku rase tak kott.
tp kenape dia layan mcm nie? aku pelik lah. kenape dia same jgk mcm "org org" yg aku kenal? ckp di mulut tp belom tentu bole menepati ape yg dia ckp. aku tak suke la. kenape la kau tak jd laen dpd laen?
haihh, better tapaya jmpe kau dlu kau taw. suke buat emosi perasaan aku terganggu. nk org jer paham kau, habis kau, tak reti jage prasaan org?
DIAM lahh !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ohh yeah nie story terbaru punya !
isnin aku taw dua story yg bestt gler lahh. aku mcm org bodo jer, then ary nie, hari selase aku taw lagi satu story. mmg bestt en hidup aku. diperbodohkan, ditipukan. diperlakukan (gahaha, ayat) aku mmg tak sangka lah kau weyyy !
satu perkara nie aku taw, mmg aku tak expect gler tu dia yg aku kenal berdasarkan cara dia. mmg laen gler bila aku da taw cter nie.

10 comments:

Gades QisT said...

k.wawa syg..
maw taw2..
plszz..
adek gah terggn otak same mental sya.

Jibek said...

well
kaum-kaum dorg sume memang
1) pandai ayat
2) ego
3) memang nak orang je paham dia.

grr
benci ohh
hehe

dah laa
jgn pk sgt
nati kite pening2 pk pasal dia
tapi dia bole suka2 ngan kawan2
chill keyh :)

yeah imy too :D

qeenaolala~ said...

hey!
salam ziarah,
thanx jadi follower,
:))

komen2 ya!
nice blog btw
:))

~cik manis~ said...

nape ni sis?
sape2 yg buat wawa sdeyh ni?
:(

wawa said...

qist ; adoii, malas lagi la :(

jibek ; yea betol. tp i tak sangka dia mcm tu :( shitt~ *soryy

kak manis ; ade la mahkluk Allah kaum adam :D

Jibek said...

well,
cam mane pon u kene tabah oke :)

wawa said...

i will :D haha
pehal nie jiwang geli lah wawa bodo

Atendaae' said...

wa,sape weh?
nak tau laa
kot kot aku bole beware dari dia ka?
hahaha
tell me bebeh:)

wawa said...

ohh rahsia :D haha :D ehe

Ejump said...

"diperbodohkan, ditipukan. diperlakukan"..
hurmmm...
unword...

n sape la mamat yg d maksudkan tu ye?...
nape wawa x trus terang je ngan die eh?..
xnk?.