Followers

Tuesday, 17 February 2009

Tagged by Nadia [11]

tag kali nie kreatif ckit. sbb tukang tag nie dia buat sndiri tag nie tok yg special gitu. cewahh ! gahaha. *oke cik Nadiaa, i da buat tag u sebagai tnda menghargai u ^^

"cam da lame da xwat tag haha!
xpe2 ni tag baru tuk korang yang bertuah but plz jawab la lau x nadia rasa xdihargai je doh
nie special tau ecececeh!!KONON..tag kali ini all bout your own self.." katakata dipetik di blog cik Nadiaa

ape nama penuh anda?
Siti Najwa
nama apa yang anda harap itu nama anda?
sesuatu yg akan diingati oleh semua. cewahh ! haha
post 4 pictures latest korang yang esklusif yang xde sape tengok lagi
alamakk ! tak capture picx la. malas =.="
apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
hmm, pegi Sabah :)
apa prinsip hidup anda?
mahu teror Math ! :D
apa perangai anda yang paling buruk?
maki org. haha
tulis di atas sekeping kertas n postkan juga
"ucapan anda kepada saya besama2 tandatangan anda"

nah. hee. haha :D aku taw tulisan buruk. so, tapaya kutuk. haha

Malas tag orgg :D

No comments: