Followers

Saturday, 20 December 2008

Dinner, Zoo, Kesayangan :)

17 dec, kul 8 mlm kott. g Dinner :) kt The Mines Wonderland. gan kakak aku (dud) n kak Fazi(kak ipar). Dinner tok projek yg diorang jalankan kott. ntahh aku ta maek pot, aku ekot jer. hihi :D ta dpt g Prom Nite SMKTJ g dinner pn jadi lahh. haha. tp tade artist oke. tade lompat2 tade terkinja2 tade menjerit2 mcm kt Prom tuu. tu yg bosan, tp meriah kau, 3ratus org kott. haha (aku ta kire pown) ;p Dinner tuu tema dia merah hitam tp aku sume hitam. haha. speck jea merah ;p baju itu seksi, jd aku pakai sweat. giler kau kt hotel tuu sejuk nak mati ! Rantai tuu epie bagi :) ily.
-------------------------------------------------------------------
8belas dec, kul bape ntahh, pagi kott. kakak aku yg kt Johor tuu ajak kuar. tp xtaw nk pegi mane. then abg rozi(abg ipar) ajak pegi Zoo Negara. adehh ! tade tmpt laen ker? =.= nk bawak alia(ank buah) pegi zoo, nk dia tgk binatang2 laa. haha. susa aku nk ckp. ouh, kalo pegi Zoo sbb nk bwk alia aku on jer. haha. kalo tak aku dok uma hang gan kwn lagi baguss. seronok jgk pg Zoo. haha. kanak2 suda ;p mau tnye, korang pg Zoo pna pgg haiwan dkt2 x? mezt ta pna kan, laen laa kalo ade sepupu sepapat korang keja kt situu. well, kwn abg rozi keja situu, so, ade chance laa pgg haiwan dpn mata. haha (jakun giler) dia keja jage kandang Harimau nya !haha (dialog cter Bujang Lapok) ;p seyes ckp aku gerun tgk rimau dkt2 ! haha. skali dia ngam ape ta dpt, kawen pown blom ag nie. haha ;p see gmbr kat atas? haa, tuu harimau real punya yer. ta men r tipu2, edit2 nie :) nama harimau tuu Mambang. wakaka ! tade nama laen ker? bkn mambang jer, ade yg nama dia Zana, Katty, haha, jgn engt harimau tade name glamor wehh. nseb bek tade name 'njw' haha ;p gler jinak rimau tuu. tp aku xbrani na sentuh, stakat tgkp gmba suda laa. nk buat aksi konon2 pgg rimau ta brani den. bederau darah ;) ade byk ag Harimau. 6ekor abg tuu jage. nie dok dlm kandang sbb aku dtg melawat. hee, so, kena hadirkan diri depan aku bg special pose :D patu abg tuu na bwk kitaorang pegi kandang Singa plak !. Simba dlm cter Lion King tuu ade ta? haha :) tp aku, alang n mak da lapa. da mengigil badan. so kteorg decide dah2 laa tuu jln kt dlm Zoo tuu. penat wehh ! pancit aku. dr pagi smpai ke petang kt dlm Zoo tuu. fenat, lapa plak tuu. da 'get out' dari Zoo, g laa mkn, then pegi Jusco Balakong plak. mak aku yg flat tga2 jln aku tak. hihi. .
-------------------------------------------------------------------------------
owh epie syg, aku gembira tok kau sbb tade pape jadi kat kau :) dan kau da dpt tipon kau balik. tade laa susa aku na cntact kau. kena call kt num mak kau then dgn baek dan sopan santun nye aku kena ckp 'hello,askum,epie ade?' wakaka ! bapak skema. sejak bile aku baek siap bg salam ag. haha ;p kita kena baek. sbb na berckp gan anak dia. haha. tgk2 kau yg jwb call aku patu kau gelak kan aku kan. gler malu aku xDD vungux kau ! :D haha. tegelak aku tuliss kisah gile kita. encik A, sila cpt ckit pergi dari hidup kwn aku sbb aku nak dia mula hidup macam dulu.



8 comments:

aina said...

ohhh ! cam best jek ;P tak ajak i pun . haha ,

wawa said...

aha:D bak cnie no tipon. haha.

SYINDAjasni said...

yunk, i bg nme rimau uh CIK WAWA buleh?
hihi ;P

wawa said...

haha. i rase i da byk nick name.
haha. tapaya ouh tapaya. hihi :D

~cik manis~ said...

amboi2
da ade geng ngn lion2 ye..

sgt sopan ye wawa jwb tipon..
;P

Jibek said...

i tag you babe :)

Gades QisT said...

heheh..
xpe seksi to sebenar sopan lh..
hahha;p

-zoo?best to.pnah lh pgg..bkn cm kaka ta enah pgg.haha..hye mambang to knl adeq au..krim slam k.=p

imy!

wawa said...

haha. qist ; kau giler wehh, nyebok na kenal jgk. wakaka xD
nnt akak kim salam. dia ade num tipon, na ta? hee ;p

kak manis ; haha. sopan lahh sngt yaww :D mambang tuu teman ehe ;p