Followers

Thursday, 18 December 2008

hari nie, esok, dan lusa

hah, lame suda ta update blog. rinduu laa. hee. rindu aku tak? hihi ;p (poyo jerhh)

surat dan rantai yg epie bagi :)

isnin, 5belas dec, kul 12.30 tga hari kott, da smpai kjg :) the first thing aku wat bile da smpai uma. ialah membace surat epie :) dia kirimkan aku surat dan rantai :) thanks syg. aku suke sngt. rantai with loket 'love'. alamkk ! love? haha. tanda dia syg kt aku la nguk. adehh. rantai tuu dia ade satu, aku ade satu :) sweet laa. hihi. rindu kau laa epie :( da bace jer surat dia, aku terus amik phone then call dia, nak gtaw yg aku da smpai kjg laa. pade petang hari nye bestt. bila da mlm, epie call aku plak, ape ag bergossip pnjang laa kita org. hee. dia masih dgn probs dia yg lame. sedih aku tgk dia :( probs dgn parents and seorang hamba Allah kaum Adam. lelaki, huh, xtaw cane na ckp. ade satu jer perkara aku sebesalah sngt :( ini pasal perasaan seorang pmpuan. lame laa jgk dgr story dia, lame2 aku dgr aku rase sedih dan aku ta leh na diamkan diri ag. aku pown cerita lahh kt dia semuanye. epie syg, jgn la syg n suke kt seseorang laki tuu tnpa kau kenali hati dia telebih dulu. tgk2 dia ta pedulikan perasaan kau. dia engat ape kau ckp kt dia hanya lahh gurau senda yg dibuat2. ta ker hati kau berkecai setelah tahu perasaan dia? wat the fdm that guy ! ta paham perasaan gurl ker? sgguh bodo. harap jer da lame hidup. huhu. ape pown syg, aku sokong kau sentiase :) bout dia, aku da ta pedulikan dia. well, laki akan tetap gan perangai lame kott. tade mkne nye ckp na berubah. sepak laju2.



mahu story pasal laki lah. dlm couple, satu jer perkara yg menyebabkan kecurangan berlaku kott. lelaki takan suke kt gurl yg dia ta suke. itu fact ! laki akan berlaku curang kalo gurl yg dia suke layan dia. jd benda takan jd kalo salah seorang ta melayan. ta kesah laki atau pmpuan. lelaki, even dia da ade awek, then dia suke kt sorang gurl nie(dlm diam2), dia suke tgk muke gurk tuu cun,lawa,cumel, bila dia try tego gurl tuu, then gurl tuu pown melayan. ta mustahil laki tu start suke kt gurl tuu tp tak terfikir na clash gan awek dia. cube kalo gurl tuu ta melayan? cube kalo laki tu ta start tego gurl tuu. akan berlaku tak kejadian curang menyurang? haha. walaupown gurl tu cume lyn sebagai kwn, tp kalo prasaan "suke" da ade kt hati si lelaki, si lelaki tuu akan fikir kiranye "ade chance laa" mcm tuu. huhu.
perempuan pula, die jenis berkwn, tego, lyn sesiape saje yg dia knl tnpa fikirkan prasaan dia suke atau tidak. laen laa kalo gurl tuu jenis pendiam, or ta berminat nk berkwn. perempuan nie, satu jer yg unik nye. dia takan benarkan benda yg sama berulang buat kali kedua nye. ta kesah lahh ape pown. mmg takan ! aku pmpuan, aku taw laa. hihi ;p
so, fikir2 dan renung2 kan lahh. haha. mcm pensyarah plak aku nie. adehh, segan suda. haha. well, aku mau jd "doctor physicology" kott. haha (gelabahh ! muntah jap) aku ckp nie, berdasarkan bnda yg trjadi kt sekeliling aku kott. dan juga pngalaman epie. sume nie pna tejadi kt aku, org cop aku, jd dpn mata, aku alami sndiri (hihi). bila da terjadi, aku mula lahh start berfikir, nape bnda tuu jd, apsal, ape menda sume nye lahh. sume perkare yg ade or jd dpn mata, mezt aku nk berfikir. haha. ntahh. da tade benda laen na wat kott. hee. setiap yg berlaku kita perlu wat kajian. ta kesah lahh ape pown :)

aiseyy, gler pnjang. korang bace tak? (eleh, mcm laa ade org bace blog aku, perasan jea wawa nie)

11 comments:

~cik manis~ said...

dh berswang dh blog ni x hapdate..
hehe
akk bace je wawa..
^^
sian epie 2 ye..
erm, akk stuju dgn wawa psl laki n pmpuan 2..
klau x de slh sorg yg layan melayan, sure kes curng mncurg x berlaku..

wawa said...

haha. yess ! ade sokong aku laa. hihi.
mmg betol :)

nanie , said...

ohh ambition kite sme ;)
BAHAHHA

psyciathrist <3

wawa said...

yess yess. haha. baguss lahh sama :)

lysa's lyfe :) said...

stju beno la ngn statemnet yg tela dkuarkn oel prof wawa yg tark begaji nie
aisehh
caner nie paklahh
prof yg hebat cm wawa nie pown ta bgaji
adoii ta adil ta adil
:PP


pde epie toh
bwk2 la bsbr
i2 la doooogaaaann
kalo hdup epy jerk ta besh gak ann
sbb kalo epy memanjang almtnyew t.rmbutan la tmptnyew
haha

wawa said...

haha. wawa mmg prof ! seorang prof yg teror ! wakaka ;p

haha. jaat ouh bg statement mcm tuu ;p

Gades QisT said...

monyet!
seksi ko lah!drees to haot!
terberliak mate i taw!hahah;p

wawa said...

haha ! kentut kau seksi :DD

SYINDAjasni said...

100% stuju ngn pe yg wawa post uh.


klu syinda de prob, sng je r cmniy.
jmpe cik WAWA kte la!!

haha =D

Gades QisT said...

hahah..
kentut hang..
laall..
imy!

wawa said...

haha. syinda, yesyes. dtg lahh. haha. saya pakar nie. wakaka :DD

qist ; kau giler wehh ! ;p