Followers

Monday, 22 December 2008

Ditag oleh Jibek[4]

1) poskan gambar 4 orang yg anda rasa mukanya photogenik
2) perkenalkan mereka / link dan kenapa korg rasa mereka photogenik

who? ; epie. besties :)
why? ; sebab dia suke wat gaya yg pelik2. haha. menampak kan diri dia yg a bit rockstar :)

who? ; afyq. besties :)
why? ; dia teror edit picx. haha. ape pose dia bwat pown dia nmpk cute kott. wekk! ;p
who? ; Mia. friend.
why? ; ntahh la. haha. dia bole wat gaya ape jer bile snap picx :) see, rockstar. haha.

who? ; elyna. teman "selucah". haha ;p
why? ; aha, dia tgkp gmba mcm mane skali pown tetap nmpk cumel. jeles aku. haha. dia ta pna tgglkan tropong ajaib dia tu ;p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
act, aku ta bape paham tag nie taw. haha. photogedix for gurl ehh? haha. aku tade kwn gurl sngt kott. hemtam saja lahh :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
10 people i tag ;
  1. adik qist
  2. Nazril
  3. kak manis
  4. memel
  5. epie
  6. lysa
  7. aina
  8. ayep
  9. syinda
  10. miwa

6 comments:

~cik manis~ said...

ok dear..
nnt akk buat ok
:)

Gades QisT said...

byk ar..
ee..
thx monyet!

faqiha said...

amik present kat page sy

wawa said...

qist ; padan muke. ehe.

faqiha ; okeng :) thanks.

wawa said...

qist ; padan muke. ehe.

faqiha ; okeng :) thanks.

aina said...

sorry gilaa ! ;) tak prasan u tag i , tak on9 5 hari ,