Followers

Wednesday, 23 March 2011

Keputusan .

Sebelum terbit matahari , aku belum bangun tidur lagi , yer betol lah tu , aku lupa nak solat Subuh . Dek kerana terlalu excited lah katakan , sampai semalam tak boleh tidur , pukul 3 pagi baru aku mampu melelapkan diri . Aku tahu la kul 3 sebab last msg aku yang tak direply kul3 :P

Jam loceng kat henpon pn dah berbunyi, malasnya nak bangun , tetibe teringat dulu betapa malasnya beta nak bangun pergi sekolah! grrr . Siap-siap, kul9steng gerak pergi sekolah den . Yeha, i pakai baju kurung dengan wedges , (okay kena cakap ke ?) Hmm , punya laa lama tengek dekat sekolah dengan panasnyaaa . Pukul12.30 baru keputusan diumumkan . 3jam aku duduk kat sekolah yang ntah laa , malas nak cakap . Kenapa la sekolah tu lambat sangat analysa keputusan SPM nie ? Kakak aku kat Johor dah call call tanya result , dia pun cikgu jugak , dengan pantas je pagi td sekolah dia dah setelkan semua , kenapa sekolah aku lambat ? Banyak sangat ke calon SPM 2010 ? Mcm sikit je . ape laaa . Handphone aku asyik busy aje berbunyi , kejap kang Alang call , then Pejal aku then Along pula , and Dud , dorang pulak yang excited . Aku dah kepanasan tunggu dekat sekolah .

Keputusan aku ialah , jengjeng , nak tahu ke ? Tgk aku masuk memana kemudian korang fikirlah sendirik ! assalamualaikum :P

p/s ; Yang pasti tak boleh masuk Kolej . tak layak . Kahkah .

3 comments:

puterinuraqiliah said...

jgn cakap mcm tu.. rezeki kat mna2! adeii..

wawa meiko said...

cakap apa ?
Kolej tak bagus :D

say to easy=) said...

kongsi2llahyr result..hehe..good luck in yr future :)