Followers

Tuesday, 15 February 2011

Aku pun tak tahu apa masalah aku =="

Sekarang nie aku banyak marah-marah . Rasa macam nak memaki orang tp aku chill jugak . Aku control sebab aku dah tahu aku marah kat dia , and sepatutnya lepaskan kat dia , jangan dekat orang yang tak ada kena mengena . Tapi tulah , sia-sia je orang yang cuba nak tegur-tegur , aku pn jwb seperti yang ditanya tp aku tak ada lah ramah , and bila dia start jee wat ayat yang aku rasa mcm siak , contoh "ohhh yeke ?" "Haha , yelah yelah " "eeee , ade i tanya ?" Hahh , punya la bebulu je aku baca . Aku pun start bg ayat yg tak boleh tahan terus gaduh then kehpo kat fb aku terus block! Mcm siot . Lagi satu nak komen pun , agak-agak laa , aku kenal rapat dengan kau ke ? Tak kan ? Biasa-biasa aje kan ? So ape masalah kau ?

Okay , nak kata sympton datang bulan ? Aku rasa tidak . Kadang-kadang aku ada terfikir , keluarga aku nie memang kaki-kaki baran ke ? Aku rasa yer , tgk aje contoh adik-beradik aku semua . Biar aku je yang tahu . Kiki .

Aku nak tanya , adakah kita perlu selalu mengalah soal perasaan ? Tak kisah la soal apa . Tp perlu ke kita mengalah ? Kalau dulu laa , aku mengalah ikut perkara-perkara tertentu je , tp semenjak ada satu peristiwa itu terjadi , aku jd takut and ego aku membuak-buak sampaikan satu hari bila aku dah mengalah dalam satu hal , setiap kali soal ego aku mesti mengalah . Ini berkaitan dengan dia tu la . Haha . Pelik kan ? Aku memikirkan yg terbaik tp tak semestinya jadi yg terbaik =______=

4 comments:

puterinuraqiliah said...

CHILL!!!^^

Kiwamiwa said...

Easy to say :D Heeee

amiYo said...

kadang2 ego 2 penting gk.. :P

Kiwamiwa said...

Aiseyy , yer penting sangat :)