Followers

Sunday, 16 January 2011

Errr =="

Ohh errr , aah , busy ? Yeke ? Dah lama tak update blog , online facebook , busy ke cik wawa ? Tidak , saya tak busy , cuma , bill internet tak bayar :D And now , suka hati jer aku nk updated blog atau tidak , terasa macam tiada masa nk update , tp teringin nak update . Apa ini ? Tidak mengapa , abaikan .

Dah habis SPM nie , duduk umah makang tidur then bangun mandi makang balik , wahhh! Badan pun bakal membesar rasa nya . ehem! Mintak mintak jangan lah . Alaaa , lagipun aku belum sebulan lagi habis exam , arytu habis 23dec , skg baru bape haribulan ? Tepuk dahi , tangan minda anda patut ke start keje without releks releks ? ekekek . Nak kena kaki dgn Mak den , try ah :D

No comments: