Followers

Friday, 24 December 2010

Holidays !

Yaw bloggerssssss! Sumpah gila lama aku tak update blog wei ! huwawa :(
Penat . Bercuti start 21 dec , habis jer paper Ekonomi isnin hari tu , esok bangun pagy gerak Pangkor . Aku , alang , abang rozi , alia and mama . Berehat kat Pangkor . Mak follow sebab dia dah pencen now . Haha . Alang and family balik sebab bercuti , yang aku pula follow ke Pangkor nak merehatkan otak lah konon nya , dah merdeka lah katakan . Cettt ! Kalau result hampeh tak dapek nak nolong :D Bertawakal sahaja kerja aku sekarang nieee . grrrr ~

Then hari jumaat balik , bukan terus balik kajang tp terus pegy Cameron Highland . whoa! Aku punya excited , tak payah cakap la kan . Picture nanti aku upload , actually baru sampai rumah nie . Haha . Kul 10steng td kott . PENATTTTTTTTTTTTTTTTT !

Aku nak tidur dulu :)

No comments: