Followers

Tuesday, 7 December 2010

Perdagangan and Perakaunan .

SPM . grrr . Lama nya nk habis . Aku nak bangun lambat-lambat pun fikir 15 kali -.- Bangun lambat boleh melembabkan kepala hotak . Tp tp , satu ary tu aku tidur tak engat dunia . Penat tolong mak punya pasat . Lepas tu tidak lagi dah . Memikirkan ade paper lagi . Esok ade paper Perdagangan . Fuh , mintak-mintak la sonang haie . Cuak jugak kalau kuar pasal Peranan Kerajaan Dalam Perniagaan . Fuh , lemau weh nk engat badan-badan yang melibatkan diri nieh . Then lusa Prinsip Perakaunan , aku jawab exam dalam dewan . Dalam dewan tu cuma 6org jehh yg jawab ? Gilaa ahh cmno nk tiru-tiru nie ? Mengigil aku nk buad derr . Haha . Dek kerana aku dgn budak2 yg tambah subjek , mmg la ckit je yg ade naty . Semua yg tambah budak cina and berjantinakan lelaki , aku sorang je perempuan ? Melayu pulok tuhh . Kalau tak teror cm cina tu tak tahu la :D tak sabar okay ! Aku kalau boleh nk cepat2 , supaya takde lah aku lupa cara-cara nak buat dokumen tuuu . grrrr ! geram sungguh . Semoga Allah S.W.T permudahkan segala urusan sepanjang SPM dijalankan , amin :) ngeee . xoxo .

Perdagangan , 8dec .
Prinsip Perakaunan , 9dec .

3 comments:

asfira aminuddin said...

babe, i bukan nak belagak. tapi time i spm dulu, accoun senang gila! hihi. comfirm u bole dapat A punye. no worries!

Amirrah Zawani said...

gud luck yea..
tak lama dh spm nk abis kan :)

wawaZIBANG said...

ASFIRA ; errrrr . HAHAHA .

AMIRRAH ; Yar , tak sabau :D