Followers

Wednesday, 1 December 2010

December . xoxo .

Hey HELLo folks :)
Waaa , sekarang dah masuk bulan December . Aku sangat suka dengan bulan December . Kalau orang lain suka bulan February . Tak lain tak bukan , Valentine kan ? kan ? Almaklum lah ade couple :D
Kenapa aku suka December ? Tengok aje lah spelling DECEMBER tu , cantik kan ? Sedap je bunyi nya . Hahax :P Well , mesti lah suka , birthday aku pada bulan December . Aku kongsi birthday dengan Mak :) Mak lahir 3dec . Sama macam Pijie . Haks . Aku akan engat birthday Pijie sebab dia kongsi tarikh nan Mak dia . eh eh , silap , Mak aku . wawa , dapat tahu gf dia mati kamu :D Bulan December jugak la , time yang budak-budak sekolah tertunggu-tunggu , yang nie tak lain dan yang benar sebab cuti . Budak SPM aje yang merana sebab sekolah . Bulan December nie , SPECIAL ape . Britney Spears pun lahir bulan Dec maa . Cuma Taylor Lautner aku aje lahir bulan Nov . Tapi yang parah nya lahir akhir tahun nie ialah nak amek lesen susah . TAK CUKUP umur . Yang Mak aku pula nak tunggu duit EPF dia pn kena bebetol genap 55 tahun . Padahal dah matang nie :D Tape-tape , ape ape pun maintain muda kan :) HAHA .

Taraaaaa , ini Puan Paridah . Beliau merupakan ibu tunggal . Seorang ibu yang tabah , penyabar , errr , ckit poyo (HAHAx , jangan marah mak) :P dan sudah berumur 54 tahun , orang ramai selalu tegur Mak maintain muda :) Alhamdulillah . Harap-harap umur beliau panjang lah . Aku nak Mak aku perhabiskan duit gaji aku pula kali nie . Err , jangan semua ek . HEE . Beliau lahir 3 dec nie . Mari-mari , doakan beliau :)

ehem ehem . HIHI . Siapakah ini ? Ohh ini , err , err , nama dia Mohd Azahari (Yeke spell nama nie) Umur 18 tahun , sebenarnya 17 tahun okay . Lahir jer 1992 . Tapi oleh kerana birthday dia pun lambat iaitu 26 December , jadi dia pun kira muda lah . Muka je tua :D HAHA . and , dia kongsi tarikh birthday dengan aku lahhhh (!) 26 December ! Wewit , ade jodoh ta ? Kalau ade kita berjodohkan diri pada 26 December okay ? HAHAHAHAHAHA .
p/s ; Baca dek kakak aku dua orang tu MAMPUS ! :P

2 comments:

asfira aminuddin said...

amboii! i suka august august! august sedap lagi dari december kot. hihi.

btw, selamat hari lahir pada mama u. utk u, lainkali nak wish. lambat lagi kan. tak rock la wish awal. haha. :)

wawaZIBANG said...

HAHA .

august ? Tak best ah . Setakat merdeka aje kenangan di situ .
Kuikui :D

Nak wish bagi hadiah haaaa ~