Followers

Tuesday, 23 November 2010

Buat perempuan PENGECUT yg selalu guna "anonymous" then komen dekat BLOG aku :)

Penah tak dapat komen from "anonymous" ? Org yg tade BLOG selalu guna ID itu kan ?
Kenapa ade anonymous masuk lagi dlm komen blog aku ?
Tu mesti PEREMPUAN PENGECUT plus BABI dan bustard aje yg komen komen dekat blog kan ? Berani dekat blog aje ? Kat Blog aje anak buah aku si Amin pn berani . Kenapa lah PEREMPUAN PENGECUT selalu menyebuk dalam komen BLOG aku ? Tahu lah dorang tu tade blog and perempuan yg tade maruah aje dok komen komen bagi aku sakit hati .
Aku tak sakit hati , sebab aku tak tahu sape PEREMPUAN BABI tuuu , kalau aku tahu pn aku TAK SAKIT HATI jugak . Tp aku kesian , KENAPA DIA PENGECUT SANGAT ?
hmmm . Kesian kan ? :)

5 comments:

asfira aminuddin said...

wawa! i pun penah kena. anonymous tu kata "fiera, ko xpayah nak gedix-geidx. ko tu bkn hot sgt pun". time tu pun i rasa cam nak lempang je. tapi i display je comment tu. hihi.

apa anonymous tu cakap kat u?

wawa said...

Macam-macam .
Arytuu , konon perang mulut kat komen , then last nak jumpa konon nya , tp hampehh saje lah kata-kata orgg pengecut kan . Tade pape tanda menunjukkan dia dtg pn .

Komen yg title candidates tu "yaAllah rmbut kau mcm org gila"
I kesian taw , ape dia tak taw kee kita saje biarkan rmbut mcm tu and capture pict tok LUCK fer SPM .
Kesian kan pemikiran budak bodoh and loser zaman skg ?

Belambak i dpt komen aytuu kat title lelepas , tp i buad tak taw je sbb tak taw sape . Kalau tahu sape i belsah je pmpuan tu smpai mati :)

azean said...

itu mknante pompuan gile tu mmg jeles gile dgn ke cun nan ko tue...dia x taw ke hanya AKU saja yg bole kutuk2 ko...ish...nk aku ajar keee?.....

asfira aminuddin said...

eee. mmg macam sial punye pompuan. ntah2 pompuan tu takde rambut kot, tu yg die kutuk2 tu. haha.

btw, sabar je babe. :) jgn pikir sgt sbb u sdg exam kan.

wawa said...

ALANG ; Kahkah , iyer ke jeles ? Tapaya kau keje kan alang , aku kalau tahu sape pompuan bodo tu tape , biar aku aje yg keje kan beliau , aku dah lama tak bergaduh xD
HAHA

ASFIRA ; HAHA , maybe laaa :) Yup , i tak pedulikan pn komen komen sampah mcm tuu , sbb dorang tuu (tade otak)
Kalau (ade otak) mesti tak buat mcm tu kan ? hihi