Followers

Sunday, 14 November 2010

MALYSIA kalah teruk .


grrrrr (!)
aku bangga jadi anak MALYSIA ! Haha . Aku bengang cm nk pecah pecahkan aje tb LCD mak aku tuu bila tgk cara pengadil si William dari Australia tu . Dia mengadil cara ape itu ? Cara kafir ? grrrrr ! Kau makan rasuah ape ?
Minit petama tak bagi chance terus layangkan kad kuning , hampehhh tol .
Asyik asyik Malaysia kena kad , habis China ? ade time tu sorang mamat tu (apetah nama lupa wei ! ) tegolek kene lecek , tade pn wisel dibunyikan , permainan diteuskan lagi . then 3 org kena kad merah ape der hal ? Kapten Malaysia yg just terkejut Mahali kena kad merah terus dia pn kene . Ape Kapten tu ckp "wtf" ke ? Bangang punya pengadil ! menci menci . grrr . gol ke-2 China menguasai aku terus tukar channel . Nyampah . bengang gn pengadil . Haha
Ape pn , bukan senang China nak masuk kan Gol yeah !
CAYALAH MALAYSIA . weewittt (!)

7 comments:

faizs said...

uish, jgn pecahkan plak tb tuh.. huuu.. ref %^&((&#.. haha..

wawa said...

Haha .
ref *&^^%%$## grrrr

asfira aminuddin said...

aah, ref tu mmg macam sial! takde rezeki nak menang la kot. tapi sampai 3 org kene kad merah sgt melampau! kan?

azean said...

derr.....berani ko nk tbalikkan tv lcd tue...tau x sape yg belikan tv tue???....aku belikan khas tuk ko n mak menonton dgn gumbira ehh...ko nk pecahkan benda lain ble tp jgn tv itu doll...aku blk nm menonton tahu......

wawa said...

Asfira ; iyer betol tuhhh (!)
Melampauuuu yg teramat .
Macam mana dulu dia bole jd ref kat world cup ? haisss !

ALANG : Hahaha . itu gimix saje .
Kau nak aku kena LUKU kepala pecah kan tb tu . Dgn mak kena luku dgn kau kena MAKI . haha :P

azean said...

tau takper....

wawa said...

=.="