Followers

Tuesday, 16 November 2010

Award .

WHOA (!) Okay seriusly dah lama kott aku tak dapat award . Dulu masa form3 aku active blog selalu lah jugak dpt award . Tp tak sempat nk tayangkan kat side blog . Ngeh3 . So sangat berterima kasih lah dapat jugak aku award dpd http://blogfaizs.blogspot.com/ Itu tanda nya beliau skg hari-hari connecting dengan aku . Dekat BLOG aje ok . Haha :)
^Thankyouuu^



Saya lupa , yang ini ade question cepusemas . Adehh .
the question is ;
"Kenapa nama blog Mitsubishi Moto Club Girl ?"
Ohh , saya minat kereta :)
"5 perkara yang awak suka"
Saya suka Online .
Blogging .
Baca msg-msg lepas dalam inbox :D *HAHA
Dengar lagu .
Mathematics *Skg dah teror ea :P
"5 perkara yang awak benci"
Tak suka tunggu lama-lama .
Kena bebel .
Bergaduh .
Topik yang membosankan *Bila ajak Chat
and Perempuan bustard yang suka carik gaduh tp takut .
"Tag orang laen"
Ohhh , saya takda sape nak tag . Adoi . Maaf .




Saya suka yang ini !

2 comments:

faizs said...

Haha.. terima kasih gak wawa sudi amik.. suke part 'connecting dalam blog aje ok..' haha.. kengkawan blog kan.. =)

wawa said...

Hahaha :)