Followers

Thursday, 4 November 2010

Hadui~

Yer , ape kena mengena dengan title di atas yer . Kenapa yer ? Hahax . Aku ngeluh sebab kakak-kakak aku dua org tuhh dah join buat BLOG jugak laaaaaa~

Tah camne nk melarikan diri daripada dorang supaya aku tak terkantoi aku nk post ape , errr, aku kadang kadang nak post tengah bergado , nak ngumpat orang , ade skandal , bf ke *hahax, berani nya aku mengeluarkan statement begini (!)

Kalau dulu myspace, dorang tataw sngt en psl benda tu sebab bukan femes mana pn myspace tuu, budak2 sengal join la benda tu *tanak ngaku pena join myspace :P
Lepas myspace , facebook pulak . Kot aku jela teror facebook , nie dorang pown dah start beli laptop , dah dengar desas-desus kewujudan facebook , then ade la dorang facebook =.= Engt en dah ade facebook diam2 lah en , nie berjinak jinak pulakkkk nk buat duit kat blog , HALAMAKKKK , kacau daun betoi ! Kali nie aku nk wat website sendiri ahhh , buat private ! tak bagi dorang tengok tengok ag . HAHAHA (Gelak cipan)

4 comments:

azean said...

setakat ko nk larikan diri dlm msia ni baek x payah la...polis msia sgt cekap utk kesan ko tue...hahahaa...wey doll blog aku tu mcm bdk terencat akal je ko buatkan eh...kan aku dah pesan nk latar belakang hitam mcm blog dud tu...knp ko x mdengar arahan nie.....

wawa said...

Haha . Alahh , buat apa same gan dud .
tah ar aku geram gan template tu , saje nk testtt kat blog kau . Tanak ke ?
kan riang tu , asyik garang jeee , tukar r mood ckit .
Hahaha :P

DuD said...

lagi2 aku jd idola..bosan tol gini

wawa said...

errrr , haiss , takde nya -.-