Followers

Thursday, 14 October 2010

xoxo :)

Huitt , yeahh (!) aku rasa wawa dulu telah kembali . Kahkah . Well , baru aku sedar , kau hengat aku hadap sngt ea ? Pigii darrr .

Welahh , i found sumone stay Gombak , 16-years young && taking science engenieering course , gilaa pandai kan dia ? Hee . Dia okay . Skg berkongsi cerita dengan dia saja . Tp syg dia muda ta dpt na tackle . Hahax :P
Lepas SPM , jum berjumpaa dong :D

Ohh yeaa , tahu tak ade annoyomous comment entered dalam blog aku laa . Tah sape si lahanat cibai yg semak tah . Jgn dia engt aku tataw dia sapa doe . Nie yg wat aku mula nk bergaduh nie . Tp mls lerr , dia da byk tolong aku . Yep , aku akan nmpk uglyfakers depan dia saja . Biarkan dia . Tp aku mmg sumpah lahanat tuhhh (!) maki jea , gado tggu dulu . "memang malang sapa kawan gn aku" Lagiii malang sapa yg tulis tu sbb dia sndiri tahu hidup dia sentiasa malang . Cuma tak sedar diri jea . Hahax . Aku ade heran ke ? HELLLLL NO (!) skg bila dgr cter dpd ****** aku da tak heran ahh , mlss ahh , kau joen the club gn budax2 yg anti nan aku mana tak kau pn terikut skali en ? Haiss , menyesal nyaa tak dengar cakap Alang gan mak aku . Kau mmg cibek .

13 comments:

Anonymous said...

dherr ! lu piki kat skola tuu rmay yg suka lu ke ddher ! tolonglah faham. dahal tak maluu ! Bhahahaha . ANTI WAWA doeee ,

wawa said...

Heyy , inilah dia strangers anonymous yg BABI . Hahaha .
welcome welcomee . Yaww BABI gendut bhai . Kee BABI keping ? Haha

Hahax . Aku tak kisahhh bhai .
pig squelll wink wink (!)
haha . Hahahaha

Anonymous said...

AKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWAAKU ANTI WAWA

wawa said...

Yehaaaaa :) i like , ckp lagi kasi femes :D

Anonymous said...

HOHOHO , perasan sial minah bitch ni . BHAHAHAHA

wawa said...

Hahax . Oh yeah ?
So ? Ade kau kesah ke bangsat ?
tuiii , stakat gado dlm blog apa brg wey . Bak dtg jumpa depan2 gado last time belum nk spm nie :)

Anonymous said...

wa tade hal doe . sett time n place. wikikiki

wawa said...

euw , budak mentah . Hahax .

wawa said...

btw aku kan tak kenal kau , kau kan tak berani show muka kau en , kau kan tak femes , aku taw tu so ape kata kau jea terjah aku isnin nie . Okay ?

Anonymous said...

terjah di mana bodoh.kao x sikolah ke biatch?set time larh kn

wawa said...

Hey bangsat , di sekolah lah pantet .

wawa said...

Bkn kat dlm sekolah , depan sekola .

Anonymous said...

wa bukan sama sikolah dgn lu larh. Di kajang