Followers

Thursday, 6 May 2010

Exam semakin hampir . . .

Assalamualaikum. . .
Yaw! ehee. Derrr, Exam Middle semakin hampir nie. Ape nie? Ape nie? Aku takut aku tak ready. So far aku dah bace la ape yg patut, tp ku xtaw kenape aku rase gabra sesangat. Bukan nk SPM 'sngt' pn. HAHA. adehh, mungkin sbb aku merasekan exam kali nie Jabatan Negeri Selangor wat kott. Aku takut lain aku bace lain yg kuar, sbb ckgu pown ta leh na bace ape yg kuar :( derrr, risau Sejarah ngek! Math jugaa. Haiehh, bila laa nk habiss sekola nie? Terase lambat pula, hari tuu mcm rase cepat. HAHA :D
Aku risau Science juga, sbb aku da ta lehh nk bace ape soalan soalan yg selalu ditanye. Kalau dulu aku leh bace && aku tahu ape jawapan yg sesuai. Tp kali nie ta leh nk tahu soalan dia jenis mcm mane. Haiss Science nie, men tukartukar jantina pulak =.="
Cepat la masa jalan, cepat laa. Aku tak sabar nk habiss sekola. Aku nk tgk aku nie rindu sekola ke tak, tp confirm tak laa, tak hengin nk rinduu rinduu :P Lepas exam cuti cuti! boley keluar menggunakan duit gaji. Ohh yehh. BAHAHA :)

9 comments:

Anonymous said...

wawa, buat xtaw je dengan exam :D

Anonymous said...

im Zack, from myspace :)
jangan, study okay. Good student must study...hhahaha

Anonymous said...

wawa ! gudluck laaa.....

Anonymous said...

wawa, nanti gaji belanja lah i okay? haha. im safwan :)
hope u remember la. i tade blog like u sbb tu send as anonymous ^^

wawa meiko :) said...

Aisehmen, sape lah anda anda sume? tersalah send ape?
HAHA.
btw, thank lerr.
ade komen baik && jahat like the
1st one. HAHA. miottt

mimiecomel said...

hahah skg xsaba nak abes skola, wait till adek da xskola, rase nakkkkk je sarung baje skola balik :D

neways goodluck sygg akak ! :)

wawa said...

akak, confirm wawa takan miss sekola okay
habs sekola cepat2 wawa bakar baj sekolah
HAHA excited da habisss skola pnya pasai
ehe ; thanks kak :)

mimiecomel said...

wakakakakak akak pn pena cam wa
benci skola
pstu ckp xkn rindu skola :D

tp rindu gak hahaha
welcome sygg

wawa said...

HAHA
erkk, yeke?
aiseymennn, tanak ngaku ahh kalo rindu pong. HAHA