Followers

Thursday, 17 December 2009

Sepanjang cuti ini...


HELLO

Agaknya, da lama gilaa lahh aku tak mengUpdate blog nie kan. Kesian aku. HAHA. Oke kali nie aku online di Johor. uma kakak aku, guna broadband dia. merata rata aku g online kan. HAHA. ape bole buat. gilaa lembab abg aku tu na pasang tenet =.=" agak nya esok exam SPM kott dia na psg tenet.

Sepanjang cuti sekolah nie merata rata jugak tempat aku g. HIHI. arytu g Pangkor,Perak :) picture atas gan kakak no3 n tuu Alia,ank buah aku. Raya Haji sambut kat sane. Aku g sane sbb na mandi laut jehh. HIHI. almaklum lahh, Kajang tade laut kn.

Tak sabar nak menunggu 26Dec nie. hee. Aku ajak Pejal belanje g Genting ! nak wehh :( huu. dia asyik ckp "tengok lah tengok lah, hujan la" mcm2 lahh. Yang Along pulak ajak g Cameron. adoii, ape na buat kt sane aku pn tataw. Dia g time 26Dec pulak tuu. Jeles nak ekot tp aku nk g Genting. HAHA. memilih pulak, sepak kang. Yelaa Genting byk game baru la. Sape tanak. dlu g mase dajah 6,form2, umur camtuu mane bole aku naik SpaceShot. Skg belagak da besar ckit r kan nk naik yg bahaya2 punya. HAHA.

sampai sini jea...taaa.....

No comments: