Followers

Tuesday, 16 June 2009

Camp PJKN bestt !


huaaa, Rindu dol kat camp bkn rindu ape ehh. rindu gan kedisiplinan aku disana :D memegang amanah sebagai Penghuluwati yg tak heran sngt gn Puan xD Rindu gan keadaan sekeliling :( sana nyaman tnpa masalah and tade bnda pn aku kena pk kn melainkn berucap kt atas pentas masa Malam Kebudayaan. fuhh ! berdegup jntung aku sewaktu berada dpn khalayak ramai. maluu, yg si Penghulu pn sengal jgk =.=" gugup ! haha.
Di sana hdp dikelilingi kwn2. Tido satu Doom dua katil rpt2 sngt byk. haha. Hdp berdikari tnpa washing machine. hihi. Bgn kul5 kejutkan bdk2 then tido kul11. haa, bagusss sngt. Tido lmbt bgn cepat. Saje je =.="
Ape pn dpt kt sane byk sngt bnda yg tak pena aku buat aku kena buat. Antaranya, Berkayak, Jungle Tracking, Bgn jam5 pagi, setiap program didahului oleh penghulu baru penghuluwati, tension je jd wakil peserta kena berucap naseb aBg Kodi ade tolong ckp kn. hahahaha ;p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kat sana jgk aku dpt ramai sngt kenalan. hihi. kwn je kau jgn nk lebih. bdk pmpuan mana ada kalo nk hrp kn kwn dak jasmin je ade. Jd memandangkn kwn pmpuan sume da mmg knl dari skola pn, Kwn lelaki lah yg ramai and jd kwn kita org smpai la habis camp :)
Kat sana famous gn gelaran "woi bdk kjg, bdk cheras" sapa bg? PakTam(Firdaus) gelar. dia mmg siot. haha. suke bahan, buli orgg. yg ta tahan dia menari poco-poco. hahaha. wehh, lwk gila wehh. bahu dia memainkan peranan pnting time dia nk nari tu. gerak kaki tak reti bahu yg lebih. terkekeh2 pagi2 buta gelakkn gelagat dia time senaman. haha ;p rindu nya saat gelak getawa. huu. Dari mereka semua, aku blaja cara menghargai seorang kwn :) <3 them !
Gmba 1st atas tu, meet new friends. From left, i lah, then Taufik (apit) and Redwan (e-one). mereka merupakan org prtama yg knl, rpt and bertegur sapa gn aku time smpi kt camp. Sbb dia group sama gn aku lah. Kena la bekerjasama nk bg2 idea kn, dari situ berkwn. Kemudian dia knl knlkn kt kwn2 dia plak :D hee. Yg sebelah gmba gn kwn skola, meet Mila :) kt skola tak kamceng mana pn, lps je dr camp da tau prngai masing2 terus rpt dol ! haha.
Masa nk lakukan aktiviti or apa2 pn, sume mesti dlm group msg2. ada 8group. aku group ke5 bernama Junior Group yg diberi oleh apit.
E-one (ketua)
apit
apiz
safwan
mat (arif)
Siti Nadia
Siti Najwa
ade ag, ape tah nama lupa..... hee.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kat sana ada time2 yg kita org kena tepati. mana tak nya berdisiplin kn? hihi. oke gmba sbelah time riadah, lps tu nnt aku men b.tmpar. naseb ade. bergamba bersama kem komander and akk fasi :)
from left Siti Nadia, Linda, aku, apit, akk fasilator (apekah nama akk?), and Puan Suhaiza (ketua kem)
Setiap mlm mesti ada fasi yg jaga kwsn Doom kita org. aBG2 fasi lah. abg Hafiz, aBg faisal (P.ketua komander) aBg saiful, aBg kodi, aBg Zaid. ramai lagi lah. aBg faisal bestt ! grg2 pn best. slalu "dera" kita org buat "take cover" hah, meniarap atas tanah. Habisa kotor satu baju. kalo kau kt lumpur, niarap la kau kalo dgr arahan take cover. Siot Miot je. mula tak suka. da balik dari camp, teringat2 prktaan take cover. hahaha. rindu nya wehh ! :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oke ini time Last Day :( huaaa, happening sngt time nie. bergmba gn sume aBg2 fasi, kakak2, peserta2. rindu rindu. huu. kita org tak sepat nk tgk video flashback yg akn ditayangkan time last day sbb peserta2 perempuan skola tmn jsmin bole dibenarkan balik skg kerana Van telah siap sedia nk hantar. Time tu, huaa, nanges :( huhu. sume kuar say BYE. ohh, aku tanak say BYE. ade yg mintak maaf. huhu. dimaafkan :D kehkehkeh. Smpai skg kita org masih berhubung di myspace, ym, and Handphone. Dorang pn ada turun kjg jmpe bdk2 camp sume. Harap tade lah yg lupe, syukur tade :D hihi.

TAMAT suda.....



3 comments:

atok said...

bende2 cmni sapa yg x suka.
eheh

Jibek said...

kem pjkn ?
ahha ade kenal tak budak name darul kat sane ?

wawa_olala said...

haha. saya ta suke :D

darul? form?