Followers

Monday, 18 May 2009

bila nk habis exam nie? =.="

Hari nie aku tak dtg skola pn. ehe. kenape? sbb arynie exam paper tasawur and ape tah ag satu, so mls nk dtg skola tgk muke and benda yg same. bosan, muak nk muntah benci ! smlm mlm demam. haha. skejap je demam, tiket je tu alasan kt mak xnk dtg skola. tp betol2 demam, tapaya r dtg :D hihi. Esok exam paper Sejarah. fuhh, agak takot, takot soalan dia berunsur tarikh2 keramat. da la mls nk menghafal tarikh2 nie =.=" laen hafal tape :) arytu 1st day exam paper BM, senang :) mcm2 aku merepek kt situ. BM2 menyebabkan tngn aku lengun menguh. byk gila soalan dia. penat. then paper BI. susa gilaaa kau ! bapak ahh. letter tu bole diterima lagi. yg Continouse Writing tu yg xthn tu. ade lima soalan. antaranya, my dream car, place that i like to visit, tah benda ag. susa weyy :( aku pilih my dream car. hahaha. pengaruh filem betol la aku merepek dlm paper tu. bole plak tga aku tulis2 tu aku bantai ketawe. kah3. kelakar sngt. adoiii, aku tak sgke ape yg aku tulis. aku buat kereta aku mesti la Skyline :D wane merah. ade enjin turbo. bole transform :D haha. tp slek r tak buat keta tu bole berenang o meyerupai aku mcm si Monster ckp. haha. well, tgk jela cane. smpai skg aku tegelak gelak terengt kn aku tegelak time tga tulis tu. hadoii :D menganggu betol :)

4 comments:

~cik manis~ said...

hahha
terpngaruh ngn cite2 fksyen la ni
:P

wawa said...

hahaha.
begitu lahh nampaknya :D

atok said...

tasawur snang gle en?
eheh

wawa said...

haha
tah lee. tak amek la tok :D