Followers

Friday, 6 February 2009

The Real Fight is Back !

Ong-Bak 2
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ohh bebeh. cter Ong-Bak yg dah ditayangkan kat wayang semalam, heshh, teruji kesabaran aku nk tggu tgk weyy ! td aku baru balik dari Jusco, Balakong. nmpk Poster Tony Jaa. ohh bekas pakwe. *haha. gelabah ayam. hihi. aku teruss msg abg aku, Pejal. "wey ca, belanjer tgk wyg. cter Png-Bak 2 tuu. sape ckp Tony Jaa mati?" meh aku sepaksepak mulut dia. tade mati pown. hidup jer. ade jer cter Ong-Bak tuu. then abg aku rply "yeker. arynie abg nk pg kampung kak Liza kau. nnt la ary isnin, tgk dulu mcm mane".... "tgk dulu mcm mane nie aku tanak dgr nie. isnin?baguss sngt la tuu, ku cuti skola. haha :D" ohh bestt ! tak sabo nk tgk Ong-Bak. haha. minat cter nie abg aku si Pejal tu la yg ngajo. first, dia beli CD Ong-Bak 1, bestt tgk Tony Jaa tu belakon, dgn tomoi bagai segale. *tok pengetahuan korang. dia betol2 kuat ehh :D then abg aku dpt tau ade lagi satu. tajuk nya Tom-Yum Goong, hah, cter pasal gajah dia hilang, patu dia carik smpai dpt then balas dendam. haha. aku plak, tgk tv, patu nmpk lak iklan cter Fury da kat wyg. *huh? sebijik? smbungan Ong-Bak ker?mane Tony aku? aku pk. haha. ape ag, g kuar tgk wyg r. haha. aku,Nadhirah,balak dia and Nizam g tgk. ohh bestt ! ganas juge. cter nie 18 tahun ke atas jer bole. aku beli tiket, lepas la. muke matang nie. haha :D pmpuan yg belakon cter Fury tuu. tak ku sangka. lahir2 then da besau dia mcm bodo bodo jer. tp kalo lawan. amek kau same cam Tony aku. hihi :D pmpuan tu pown, betul2 kuat yer. aku tgk making kat tenet. Jangan Kutuk ehh aku tgk cter cmni. haha ;p wey wey ! menanti cter Ong Bak nie ! haha :D

4 comments:

mimi said...

best2!

wawa said...

tgk la nnt
haha~ pomot nie :D

Jibek said...

jum tgk same-same nak ? you belanje laa :D

wawa said...

haha
okeng. jum jum !
Tony jaa nya pasai :D