Followers

Tuesday, 3 February 2009

Jakun ehh?

kelmarin, hari ahad kott. aku g Sunway Pyramid. kakak aku si Dud tu dia drop kan aku kt Sunway. dia suruh amek Jam Tangan yg dia order tu and T-shirt kemeja skali. aku engat nk g round2 la kejap. or men ice skating ker. haha :D sbb akak aku ade hal laen. so bole lah aku berlama kat situ :D

mulamula, aku g la kedai jam dulu. Elle eh? haha. lupa ah nama kedai tu, ade la dua org minah nie. dari first aku masuk kedai jam tu, smpai la aku kuar dia asek tgk jer. kalo tgk sbb nk bertanyakan jalan ker kotkot kau sesat tape gak (sunway kan besau. haha. mane la tau dia sesat xD) nie usha aku macam nk gado jer. *pehal kau minah?! bengang toi. aku dua kali kot kuar masuk kedai jam tu, sbb jam akk aku tu tak siap adjust ketatkan lagi tali dia. mmg panas ah hati aku en nmpk pmpuan tak tau malu tu tgk aku. kerek giler ! nk kata aku comot, tak plak. aku dressing, oke jea. dia lagi la pakai baju kurung patu slipar and sorang pmpuan nie pakai baju T agak lusuh lah wane dia. and jeans biase tu. aku feed up giler ! last masuk kedai, patu dah, lantak jam tu siap tak siap nnt aku amek. aku dgr kott, diorang ckp "haha, kampung sesat" (terang2 aku lalu situ, ckp gan sore bole didengari plak tu, mmg aku engt aku la dorang ckp, sape lagi dorang asek usha) eiy ! kau fuck la weyy ! aku lalu balik "aku kmpung ker kau? pakai baju kurung gan slipar. sedar la penampilan diri kau" patu aku terus blah. haha. *kau kena cayer wehh ! betol pnya aku sound dia. first time nie ! berani gila ! gahaha ;p giler bani en diorang. nk usha kerek aku skali pown. agk2 la, cover ckit ker jgn kasi aku perasan. nie tak mcm aku nie pendatang asing plak kau tgk. mcm aku ade curik barang org jer td. eiy, bodo btol !

aku tak kesah org pakai baju kurung ker ape ker. malah aku tak amek duli pown org pakai mcm mane. engat aku kuar g jalan2 tgk org ker? buat keja sndiri la wey. tapaya amek peduli org ade ker tak. tp pompuan nie mmg la, eiy, bengang jer. aku takkan ckp kmpung, kalo org tak start carik pasal. eleh, adat la melayu sejati pakai baju kurung gitu. tp nie dok ckp aku bkn2 and tak sedar diri. maf la. kau kmpung lebih lagi berganda ganda. ya Allah ! aku bengang gler bila engat balik.

7 comments:

Charymien said...

haha i pun pernah ade minah2 yang usha i camni..
kalau usha kjup je tk pe..
ni usha lame gile smpai i sedar pastu dorang gelak2..
memang benggang gile ar..

keCik said...

hai awek.
kne tagged la.
copy paste la yekk.

~cik manis~ said...

dy jeles tgk wawa cun kot..
keke

wawa said...

haha
gelabah jer ohh
haizz ! bengang bila engat balik :D

Atendaae' said...

bodo je dorang tuh.
saba r.kau cun sgt kot.dye jeles.
haha.dia baru dtg dari kedah uh.ceruk mane ntah.pelik tgk kau dress cun cun:D
tol ak?dye bse pkai bju kurung g shopping:0

wawa said...

haha
sokongan padu kau O.0
mimpi ngeri mlm buta aten? hihi ;p

YNNY said...

jakun eh? hahah