Followers

Thursday, 12 February 2009

No title....

ohh yea, aku dpt Teknik Sepang la. hee. tp aku ta ley pegi. mak aku ta benarkan. ciss ! wat pena jer aku apply. mak ckp "teknik dkt bole la ulang alik, mak dok sorang2 la. teknik nie jauh and kau dok hostel habis mama tggl sorang?" aah, ek, betul juge. aku da la kena dok Hostel. eiy, seram. haha. tp, alaaa, aku nk pinda skola la wey :( aku nk cuba benda yang baru, kenal gan baru, bermula dgn benda baru, tgglkan yg lama. cewahh ! bahaha... hee. *ma, cepat pinda dari kajang ! :(

prob prob prob. adoiiii, nape la nape? haha. nape la nape? tolong la wawa, pandai la kau buat keputusan. jgn nnt kau terima, esok kau ta ley taggung risiko. alaaa, aku lemah betol bab2 nie. nape dulu aku kuat? nape dulu aku ley tepis sume nie tp sekarang aku mcm lemah? ehh wa, kau da berubah tahap ape nie?? org berubah tahap maju ke depan, kau berubah tahap org baru first first nk rase perasaan mcm tu. haha. bodo bangang =.="
*atok, kau jgn seksa perasaan aku kalo kau sndiri ta bole nguk ! bodo jea.

12 comments:

~cik manis~ said...

cngrts sis!
x pe la wawa lau x dpt pgi.
mne2 pn x pe,
yg pntg stdy 2.
:D

epieSNAPPY said...

syg,bersabar :) aku slalu ade ng kao. jgn simpan sorg2 tao. kalao na luahkan,bitao aku. huhu. imy wehh :( muahx.

SYINDAjasni said...

wawa!
cngrats =]
kt tknik amek course ape?

wawa said...

hee.
ta bole pegi juge lah akk syg :(

epie ; aku fuck dia wehh ! smpai mampus. haha. tade mkna nya sume nya. gahaha

syinda ; thanks sygg ^^
amek corse awam. ade add math, akaun sume. tu kalau pegi.

Muhammad Rizarul Azim said...

hye there.salam.
firstly tahniah sbb dpt teknik sepang tu.
dan tahniah gak sbb xpegi teknik sepang.
bukan ape la,tp teknik tu kurang sesuai la..
ahaha.
agak teruk disiplinnyeerr.
mmg mntak teknik tu ke mase isi borang online tu?

wawa said...

haha
thanks and agak perli di situ
haha. online sahaja

Muhammad Rizarul Azim said...

aiyoh.sy tanya,mase isi borang tu,mmg mntak tknik sepang ke??
HAHA.
org mntak la tknik i,
tknik bukit piatu..hahaha
:P

ily shafyka said...

adoi.syg la wawa.hehe :P
tp tape.cik manis itu betol.
study mane2 pon beto.huhu

epieSNAPPY said...

sygg,bukan mslah lelaki lahh. cume..sedih dol :( sjarah hidup aku ta baek. benci ahh!

wawa said...

ilysyafika ; mak ta kasi nk buat cane sygg :D hee

nanie , said...

mane2 skla pown sme jelaa yang oii (;

ehh gdluck taww

pray fer me jugak ,
thnkyouu <3

winkwink ,
naniesuffianlim :)

wawa said...

kekeke
yeah. welcome and loveyou<3 ^^