Followers

Friday, 2 January 2009

sekolah? hidup form4?

ohhh ! ta lama ag start skola. result mcm nie, nmpk nye still stay kt skola jasmin yg tak bestt tuu ! nape ta best? haa, org terdekat jea tahu. hihi ;p hari nie bape hari bulan? bajubaju, bukubuku, alat2 tuliss belom beli lagi :D haha. ta berkobar kobar ahh na g skola tahun nie. ntah nape rase mcm sial plak. buntu nk amik aliran ape. well, bkn nye pndai sngt pown. yer tak? hee. lantak ah. tu ketepikan. masuk skola baru pk. hihi :D tade citacita betol aku.
bercakap pasal skola, aku nk pinda, tp ta bole. huhu. abg aku rekemen skola kt KL,cheras dekat gan die. bg aku. alamakk ! haha. ta merasa aku berkawan nnt. yelahh, dekat gan abg kn. org ramai kenal, nnt ape aku wat, ade jer tukang report. tu yg malas tu, kang ta pasal2 ade jer aku buat tak berkat sbb keja nk menipu jea. hihi ;p nape aku nk pinda? ohh ! sbb byk shit shit kat skola tu kott. kwn2 aku jea oke. laen hampehh jap. tp tape la, nk buat cmne, terima jela seade nye. mcm orgg kt skola tu nk skola kt situ jgk. yer dak? haha. aku harap tahun 2009 nie, ta mcm bdk2 yg berfikiran 2008 dulu. yelahh, ade jer buat mulut. engt aku xtaw ker? ramai la reporter aku weyy. tak kwn kau, makcik kau, tak makcik kau abg kau, tak abg kau boyfriend/girlfriend kau :) to my haters keep on hating me, u just make me famous bullshittt ! 2008 byk sngt yg terjadi kt aku kott. huhu. org sala anggap kt aku, susa woo kalo da ade yg benci. dpd kwn bertukar musuh, dpd baek mnjadi jahat, dpd couple clash plak, ape menda ag ntah aku ta engt. 2009, hadirlah engkau membuka pintu hati org. hihi. ape menda daa dei ! adoiii ! pege lahhh ! tak heran pown kalo benci aku. hidup bkn menumpang kau kan? :)

p/s ; maaf. hidup aku ta sempurna kalo ta melepas kan geram dan mencarut. berkata diatas bukan lahh memBONGKAKkan diri (hihi, ape aku ckp) sekadar melepaskan geram, diharap berfikir sebelom judge org. sume orgg didunia ta cukup sempurna :)

6 comments:

~cik manis~ said...

gdluck mnjad f4 sis..
ingt, f4 bkn honeymoon year ok?
:)

nice blog la sis..
;)

wawa said...

okok kaka sygg. ngee. maseh :)

Pu3nuraqiliah said...

hopefully kau lbh ceria!
mcm iklan chipsmore 2! 'more funs, more chips'!!
tapi tukar r chips 2 jd ap2 kew..hehe..=)

wawa said...

bahaha. okeng :D

BaNy n IeN@z said...

heiy ue!
welcme bck 2 scol.!
=D

BaNy n IeN@z said...

hey kamu!
cumel!.
=D