Followers

Thursday, 10 February 2011

6ixth Sense :)


Nehh , percaya ta aku peminat 6ixth sense ? Percaya laaaa . Haha . Okay , dulu aku akui aku minat gitu-gitu jek , sbb apa ? sbb aku rasa lagu dia jiwang! Layak ke aku layan ? Haha . *Berlagak pula :P And now aku layan babe semua lagu dia . Kiki :D Dulu aku terpikat kat lagu "tanpa" dulu aku kawan gan kawan-kawan yang boleh dikatakan semua frust tertonggeng nan bf memasing . And dulu pn layan myspace kan , page ada music player , asal bukak je lagu "tanpa" asal bukak je lagu "tanpa" aku tampar jugak kang . Lepas tu letak gmbar bf kat bawah music player . Hihi . Lucu bila diengatkan balik . Aku dulu pn cmtu jugak . agaga :D


Lepas tu aku dengar lagu "Hari Ini dan Semalam" sedap bila dia nyanyikan balik . Tahun lepas aku dengar lagu "Yang sempurnakan ku" tuu gitu-gitu jugak . Sedap pn sedap tp aku tak ada la sampai nk buat caller ringtones , search kat youtube then 4shared amek as mp3 , tak ada la . Tp semenjak lagu tuu ada kena mengena gan aku terus aku amek laju-laju! Bukan lagu tu je , semua lagu 6ixth Sense semua aku download ! Haha . Punya laa aku layan habis lagu tu sekarang . kiki . Perasan tak semua cerita cinta as Asmara , Tak bisa memiliki mu , Hani and ada lagi laa semua letak background lagu 6ixth sense . Pengarah pun tahu 6ixth sense punya lagu semua best-best! Terbaru "Cinta Matiku" ! whoaaaa , layan habis weh! :D
~~~~~~
" Akan ku biarkan ,
dirimu merasuki diriku ,
Akan ku biarkan ,
cintamu meracuni hatiku ,
Kerna cintaku terlalu gila ,
Kepadamu yang ku cinta ,
Kerna diriku tak pernah bisa hidup tanpamuuuuuuu " :D
~~~~~~~
wawa jiwang! geligeligeli :P

6 comments:

♥cik mySara♥ said...

sepi n mnyesal pon best gilakkk. :)

Kiwamiwa said...

Hehehe ~

naz said...

saya akui mereka bestttttt haha mantop meletop nyahh

DuD said...

tu yg bosan jadik kakak tu...semua adik dia nak tiru..mmmmm

Kiwamiwa said...

NAZ ; welaweh , auwcak! Haha

Kiwamiwa said...

DUD ; kau rasa aku ekot kau ke ? Kau lupa ke lagu TANPA tu aku yg kenalkan kat kau ? pidar !