Followers

Wednesday, 10 November 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows

Harry Potter yang ke-7 coming soon in cinemas . Ahh , dari start Harry Potter ke-3 kott , yang Harry Potter and the Goblet of Fire tuu , sampai Harry Potter ke-6 iaitu , apetah tajuk nya dah lupe , aku tak penaaaa miss tengok Harry Potter kat wayang weh !
Tapi yang kali nie , huwaaaa ! TAK DAPAT TENGOKKK weh kat wayang :( Jangan kata tengok kat wayang , beli VCD pown belum tentu boleh , almaklum , duit tadak :P sobbss sobbss . Harry Potter in cinema on 18th Nov 2010' , SPM 23rd Nov 2010' . Mcm mana , mcm mana nak keluar pegi tengok ? Kalau ade duit tape jugak bolee jee pegi en :D Tapi masalah haih , kompom kompom aku akan mintak duit kat mak dah terang lagi bersuluh aku TAKAN DAPAT keluar munya !
sobss sobss :( sadiss nya , naseb baek *part 1 . grrrr ! Part 2 punya next JULY 2011' heh :D
Tape , saya REDHA :D hahax !

Voldermord , grrr ! Tak habis habis nyusahkan hidup Harry :D


Check OUT (!)

4 comments:

azean said...

adui sebaknye aku mbaca luahan merapu ko nih..ala...nnt aku blikan la vcd cetak rompak utk ko nengok abis spm ni..ingt!!!klu ko gagal spm harry potter hnya mampu gelakkan ko smpi muntah hijaou..bkn dia yg akn tlg ko esk..jd x ruginya ko x tgk..nnt ko dh abes spm aku bwk ko gi karaoke...nk tak?...ha..tu dh jd agenda wajib family ku akn mensumbangkan suara sebulan skali di mana2 karaoke.....hehehe...check it out m tmpt karaoke yg best kt kajang tueeee.....

wawa said...

Ahh kau ,
karok aku tamawwww !
jum bowling . Balas dendam :D

music box ade kat kajang .
yeah , tiba masa kikis duett mu .
MUAHAHAHA

asfira aminuddin said...

ahh, i x sabar nak tgk harry potter ni. xpe, spm mmg camtu. tapi kalo nak kuar kejap and hilangkan tensen, apa salahnya. (bad influence) hihi.

btw, i follow u. :)

wawa said...

grrr !
Jangan buad i geram nak pegi tengok jugak !
:( Hahaha