Followers

Friday, 19 November 2010

Jalan-Jalan dengan Azzy . xoxo

Okay , semalam keluar dengan azzy mmg fun :) Mana tak fun , orgg nak belanja yer tak ? Hihi :P Aku dah siap bangun awal semalam pukul 7.00 pagi , punya lah semangat . Bhahax . Cadang nk test baju aje . Mula nya pilihan na pakai baju yg Dud bagi , ala-ala mcm dress tp bkn dress , wane putih dengan legging hitam . Tp aku sebenarnya TAK SUKA berpakaian ala-ala "gadis" sangat , yelaa mmg aku perempuan tp tgk lah pakai gadiss , Haha , Aku lebih selesa berseluar dgn berkemaja atau shirt aje :) dengan pakai kasut , tak perlu wadges , nak bergerak berlari , menyepak atau melompat pon senang ! Aku lagii suka , tak cover cover . Kehkeh :D Then aku kuburkan aje nk dress mcm "gadiss" aku pakai mcm biase . Baru lah diri aku sendiri yg keluar dan bukan yg FAKE :D Azzy pn dah agak keGADIS-an yer , haha . Dah siap-siap , kul8.30 gerak dari rumah pegi tmpt keje mak dulu , si Azzy baru bangun ==" sabau aje lah . Then kul9 lebih mcm tuu azzy datang jemput haku . Yela , dia lah "ticket" yg aku nak tunjuk kan kat mak aku supaya aku dapat "green light" keluar rumah semalam . Hahax :P Mak gan ayah azzy anta kita org pegi KTM .

Di mana lokasi kita org tgk wayang aje nie ? (Bajet tak byk , nak tgk wyg aje , shooping2 TAPAYA!) Haks . Lokasi di Pavilion, KL . Heh . FIRST time pegi sane okay . SESAT BARAT tapaya ckp la en , azzy dengan tak tahu malu nya tanye makcik pakcik kat tepi jalan tu , aduhaiii , nie lah akibat dpt kawan "gila-gila" Hahax :P
Dah sampai Pavilion yg digembar gemburkan oleh budak budak skg , dlm hati aku terdetik "ohh , Pavi ek ?" Bg aku tade lah best mana , yela mungkin bukan standard aku di tempat org kaya nie . Haha . Kalau aku , most Mall aku suka is Midvalley aje . Mcm-mcm ade . Lagiiii bestt . Walaupun byk kali pegi sane , tp tetap juga sesat :P Okay-okay , berbalik pada topik utama , Harry Potter the death Hollow mmg Full Booked . Pilih show jam2.00 petang , pilih site couple lagiiii ! Hahax . Yelah center site dah full . Tggl dua aje site kat belakang belah tepi . Tempat couple-couple kan kat belakang skali enn , Hihi , ape lagi , pilih aje , takan nk duduk depan . Tepi kiri , depan belakang sumaa couple . Aku dgn Azzy aje kat tgh2 couple . Ape lagi kita org buad bising satuu , kacau daun satuu , ngutuk-ngutuk satuuu , dah kira POTONG stim disitu . agaga :D

Show pn habis jam5.30 . then aku gn Azzy blah dari Pavi , Pavi nieh takda Mcd kee ? Mmmg takdak ! Aku gn Azzy kempunan Mcd . So decide keluar pegi mcd kat monorail tuu . Mkn-mkn , blahh . Petang tuu hujan lebat , jenjalan dkt KL-Sentral aje , tgkap kemaja wane putih satu :P Sampai kajang jam7.30 . Aku tak berani balik malam-malam . hee . Engt pesanan Along gituu :) Balik tu mak azzy jemput then anta aku kat mak :)

Sekian Terima Kasih , buat pasangan couple tuh , maf la . Kita org kalau dah berjumpa mmg tak peduli kan org :D
Azzy , Thanks for the treat tawwww !
p/s ; sayang nya tak capture pict pn :(

5 comments:

asfira aminuddin said...

babe! bestnya u gi jalan-jalan! i jeles! x kesahlah, at least u dapat jugak seat nak tgk harry potter. i jgk yg ketinggalan. hish! hihi.

wawa said...

Ngahaha xD
Masihhh ditayangkan lagi Harry Potter tuu , kejar cepat . Hihi :P

DuD said...

hhmm... spm nak dekat nak jalan2 lah pulak. Lepas spm ko nak jalan mana pun xde sape nak kisah. Penat jalan merangkak pulak.
ckp berbuih pun da x guna..kita tgk aje lah result spm ko nanti najwa
spm tulah penetu hidup ko

Anonymous said...

lama tak bukak ms? :P

wawa said...

TAK KAN BUKAK ms :)